Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Tuana

15
feb
-
16
feb

Family Ski Weekend - Framflyttat
Billingen Skövde

Träning eller familjeliv? På Billingen behöver du inte välja!

Upplev en träningshelg för hela familjen! Family Ski Weekend är en ny satsning på Billingen som riktar sig till alla rörelseglada familjer. Kombinera träning i längdskidspåret med skratt och tjo i pulkabacken tillsammans med barnen eller kanske en svindlande tur i vildforsen på Arena Skövdes äventyrsbad. På Billingen behöver du inte välja utan hinner med både träning och familj.

I paketet ingår två halvdagars träning med ledare, ett styrkepass och ett teknikpass. Även för barnen ingår det skidskola för längdåkning. Oavsett vilken nivå du befinner dig på kommer du att avsluta helgen med bättre skidteknik och därmed prestera och njuta bättre av din skidåkning samtidigt som du fått en härlig helg tillsammans med familjen.

Till Billingen Skövde reser du hållbart. Vi erbjuder prisvärd tågresa med MTR Express för endast 50 kr/person enkel väg. Gäller på avgångar från Göteborg till Skövde den 25 januari, kl. 07.55 eller 08.55. Samt på hemresan från Skövde till Göteborg den 26 januari, kl. 14.53 eller 16.53. Gratis busstransfer mellan resecentrum och Billingen. Tågbiljetterna kan endast bokas i samband med paketet. Mer information fås vid anmälan.  

Välj mellan övernattning på hotell eller i stuga och plocka själva ihop aktiviteter som passar just er familj.

Läs mer och boka Family Ski Weekend här! 

Billingens fritidsområde

Motionera på ett av Västergötlands mest kompletta sport- och rekreationsområden som dessutom är officiellt Vasaloppscenter för cykel, löpning och skidor. På Billingens fritidsområde finns alla förutsättningar för att träna inför klassikerns olika grenar. Enskilt, i grupp eller på de olika läger som kontinuerligt arrangeras här.

Läs mer
Kontaktinformation

Träningskonsulten

Alphyddevägen

541 33 Skövde


Telefon: +46 500 79 25 00


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida