({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Rebecca Martyn

21
jun
-
30
sep

Hittaut
Skövde

Motionsglädje utomhus för alla

Hittaut firar 10-årsjubileum i Skövde

Nu är det dags för alla motionssugna att ladda för årets omgång av Hittaut. Under perioden 1 maj till 30 september kommer checkpoints att släppas i tre omgångar och i år är det dessutom 10-årsjubileum för det populära motionseventet.

På den första kartan över Skövde som släpps den 1 maj kommer det finnas 72 checkpoints. Därefter släpps checkpoints i Rånna och Norra Ryd den 1 juni och det avslutande släppet är vid Simsjön den 6 juli. Totalt kommer det finnas 150 checkpoints och säsongen avslutas 30 september, innan starten för älgjakten.

Hittaut-kartor finns att hämta i postlådan utanför Skövde turistcenter dagtid måndag-fredag. Den finns också i Träningskonsultens butik i Billingecenter, i Skövde stadshus, i Skövde kulturhus samt i en postlåda utanför Hagenstugan (tillgänglig dygnet runt).

Smypremiär 26 april

För dig som längtar efter att starta Hittaut-säsongen tidigare går det att vara med på smygpremiären den 26 april kl 15.30. Då släpps 5 checkpoints i området runt Boulogner vid en digital premiär i samverkan med Skövde Science Park. 

Var med och fira 10-årsjubileet för Hittaut i Skövde

För att fira att Hittaut funnits i Skövde i 10 år bjuder arrangörerna i samverkan med restaurang Toppen in till ett kartevent den 1 maj kl 11.00-13.00 i Billingecenter. De 100 första deltagarna bjuds då på kaffe alternativt saft och bulle. Det blir också tävling med chans att vinna presentkort hos restaurang Toppen. 

I Skaraborg arrangeras Hittaut i Skövde, Falköping och Tibro.

Läs mer om Hittaut i Skövde >>

Kontaktinformation

Next Skövde Destinationsutveckling AB

Stationsgatan 3b

541 30 Skövde


Telefon: 0500446657


E-post: info@upplevskovde.se

Hemsida: upplevskovde.se