Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

01
maj
-
30
sep

Hittaut
Skövde

Ut och orientera dig genom Skövde och dess omgivningar!

Hittaut är tillbaka i Skövde efter två års uppehåll, som vi har längtat! Ut och orientera dig genom Skövde och dess omgivningar. Hur många checkpoints kan du samla ihop?

Den 1 maj startar årets hittaut i Skövde och den pågår till den 30 september. Hittaut är som en skattjakt där man letar checkpoints via en orienteringskarta i pappersform eller via en mobilapp. Med hjälp av kartan tar du dig fram till utmarkerade checkpoints. Vid varje checkpoint finns en stolpe med en rosa hittautdekal och en siffra som stämmer överens med nummermarkeringen på kartan. Ser du samma nummer på kartan som på stolpen - grattis, då har du hittat rätt!

1 maj

På förmiddagen den 1 maj mellan kl. 10.00 och 12.00 finns arrangörerna på plats vid Hagenstugan på Billingen och delar ut gratiskartor. Kartor går även att ladda ner digitalt via hittaut-appen från kl 10.00  den 1 maj, samt kommer att finnas att hämta från 2 maj på Skövde Turistcenter, brevlåda utanför Hagenstugan, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Skövde Stadshus, Team Sportia, Arena Skövde och Träningskonsultens butik.

Checkpointsläpp

1 juni, 1 juli, 1 augusti kommer nya checkpoints i Rånna, i Rydskogen och på Billingen. Då kommer det totalt finnas 100 checkpoints att söka upp och registrera.

Läs mer om Hittaut här

Kontaktinformation

Next Skövde

Stationsgatan 3B

541 30 Skövde


Telefon: +46 500 44 66 88


E-post: info@nextskovde.se

Hemsida: billingenskovde.se