Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Maggan Husell red. Skövde Stadsmuseum

25
maj
-
31
aug

KISS The Exhibition
Skövde

En annorlunda utställning om ett av tidernas största och mest inflytelserika band.

Välkomna på vernissage för utställningen KISS - the exhibition!

Kiss The Exhibition är en annorlunda utställning om ett av tidernas största och mest inflytelserika band. Om musiken, sminket och det enorma varumärke som bandet har blivit. En utställning som passar både den inbitne Kiss nörden som nybörjaren.

Alexander Johansson från Falköping har varit ett Kiss-fan sedan 80-talet och har en av Sveriges största samlingar med Kiss-prylar. Nu kommer den till Skövde!

Alexander gjorde sin första Kiss-utställning 2014. Vid det här laget har den turnerat genom hela landet och dessutom visats utomlands. 

Från maj till augusti 2019 intar Kiss Skövde Kulturfabrik. Du kommer bland annat få se en del av bandets häftiga scenkläder, glänsande guldskivor, en massa Kiss-leksaker och ett flipperspel. Alexander utlovar något för alla, vare sig du är ett nytt fan eller har gillat bandet sedan starten.

NÄR: f.r.o.m 25 maj kl. 13.00
VAR: Stadsmuseet, Skövde Kulturfabrik

Skövde stadsmuseum

I en textilfabrik på Norrmalm i Skövde kan du uppleva stadens mångfacetterade historia med hjälp av stadsmuseets rika samlingar av föremål, texter och fotografier. Möt stadens skyddshelgon Sankta Elin, hemslöjdspionjären Lilli Zickerman och många fler. Du kan dessutom följa med på en historisk stadsvandring där du får veta mer om staden och de historiska byggnaderna.

Läs mer
Kontaktinformation

Skövde Kulturfabrik

Rådmansgatan 28

54145 Skövde


Telefon: +46 500 498321


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida