({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Fredrik Johansson

28
sep
-
14
okt

Klättra på Billingen
Skövde

Klättring utomhus med guide

Att klättra upp för Billingens rasbrant är en utmaning som ger möjlighet till en stor naturupplevelse. Belöningen kommer när man når toppen av klipporna och får en underbar utsikt över Skövde.

Klättring innebär en fysisk utmaning där din styrka, kroppskontroll och uthållighet sätts på prov. Samtidigt är det en mental utmaning där du behöver hantera känslor kring höga höjder, kontroll och tillit. Din uppgift är att hitta placeringar för fötter och händer, och att våga lita på din förmåga att ta dig hela vägen upp!

Våra guider har lång erfarenhet av säker och utvecklande klättring för både nybörjare och erfarna klättrare och Billingen Outdoor ser fram emot att ta dig hela vägen upp till toppen.

  • Klättring utomhus med guide är en unik aktivitet som finns på få ställen i Västsverige. Det är en väldigt häftig upplevelse som vi är glada över att kunna erbjuda säger Lotta Stigsdotter, destinationsutvecklare på Next Skövde, och Fredrik Johansson på Billingen Outdoor.

För vem?* För att delta krävs att du är över 18 år, har förmåga att gå obehindrat i ojämn terräng. Inga förkunskaper i klättring behövs. Vi hjälper alla att lyckas utifrån sina förutsättningar.

Parkering Ta vänster i första rondellen och parkera på stora parkeringen. Gå sedan till norra sidan av bandyplanen, korsningen mellan Arne Sandbergs väg och Alphyddevägen.

Att tänka på Ta gärna med vatten att dricka och något lättare mellanmål. Bär smidiga och oömma kläder. Vid kyligt väder rekommenderar vi en extra tröja/jacka.

Billingen Skövde – Officiellt Vasaloppscenter

Billingens fritidsområde är ett av Västergötlands mest kompletta sport- och rekreationsområden och dessutom ett officiellt Vasaloppscenter för cykel, löpning och skidor. På Billingen finns alla förutsättningar för att träna inför klassikerns olika grenar både enskilt, i grupp eller på de olika läger som kontinuerligt arrangeras här.

Läs mer
Kontaktinformation

Billingen Outdoor

Alphyddevägen

Skövde


Telefon: +46 727421460


E-post: Skicka E-post

Hemsida: billingenoutdoor.se/