({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Alexander Arnholm

21
jun
-
23
jun

Performance Camp Barmark Längdskidåkare
Skövde

Barkmarksläger med fokus på teknik och styrketräning

Vill du verkligen utveckla din längdskidåkning? Känner du till uttrycket "Det är på sommaren som skidåkaren föds"? Vill du ha tre riktigt hårda och givande träningsdagar?

Då är detta läger för dig!

Det är dags för ett barmarksläger för dig som verkligen vill utvecklas. För dig som vill träna teknik, lära dig mer om styrketräning för längdskidåkare och för dig som vill ha tre riktigt hårda och givande träningsdagar

Lägret genomförs i Skövde den 21-23 juni.

Billingens fritidsområde

Billingens fritidsområde är ett av Västergötlands mest kompletta sport- och rekreationsområden och dessutom ett officiellt Vasaloppscenter för cykel, löpning och skidor. På Billingen finns alla förutsättningar för att träna inför klassikerns olika grenar både enskilt, i grupp eller på de olika läger som kontinuerligt arrangeras här.

Läs mer
Kontaktinformation

Patrik Johansson

Billingen

Skövde


Telefon: +46 500 79 25 00


Hemsida: Till hemsida