({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

05
aug
-
30
sep

Rally-quiz Skaraborg
Skaraborg

Upplev Skaraborg på ett lekfullt sätt

Det finns många pärlor att upptäcka i Skaraborg under sensommaren. Turistorganisationerna i området har samlat några favoriter i Rally-quiz Skaraborg, en digital tipsrunda som pågår under augusti till september som lockar till besök runt om i Skaraborg. Fina priser väntar de som har flest rätt svar.

Många vackra platser att upptäcka

I appen Kulturväg Skaraborg finns rally-quizet på tillfälligt besök. Qvarnstensgruvan i Lugnås, Sörboleden i Lundsbrunn, Axevalla Hed, Främmestads hembygdsmuseum, Levene Äng och Kulturkvarteret i Hjo är några exempel på platser. Totalt finns ca 25 platser inlagda med bilder och spännande information. Många av dem ligger vid ett trevligt café eller restaurang, andra inbjuder till picknick. När man besöker platsen dyker en fråga upp i appen att besvara. Det är helt enkelt ett lekfullt sätt att göra en dagstur eller en helgutflykt.

Hur funkar det? 

  1. Ladda ner appen Kulturväg Skaraborg via Google Play eller AppStore.
  2. Välj rundan "Rally-quiz Skaraborg" (finns tillgänglig från 1 augusti).
  3. Följ kartan och ge dig ut på tipsrunda! Vid varje stopp finns en eller flera frågor att besvara i appen. Du behöver inte göra hela rundan på en dag utan kan återkomma vid ett senare tillfälle och fortsätta att svara på frågorna. Dina tidigare svar sparas förutsatt att du inte avinstallerat appen mellan tillfällena. Avinstallerar du den kommer inte dina svar att finnas kvar. 

Du kan scanna QR-koden för att komma direkt till nedladdningen av appen.

Tävlingsmomentet

För att vara med och tävla sammanställer du dina svar på frågorna i ett mail tillsammans med namn, mailadress och telefonnummer. Mailet skickar du till info@nextskovde.se senast den 30 september 2021.

I potten ligger en övernattning på Bjertorp Slott, ett brunnspaket på Lundsbrunn Resort & Spa eller en bowlingupplevelse på Lumber & Karle i Kvänum, en bastuupplevelse från Karlsborgs Turism och mycket mer.

Kontaktinformation

Next Skövde

Stationsgatan 3 B

54130 Skövde


Telefon: +46 500 446688


E-post: info@nextskovde.se

Hemsida: skaraborg.nu