({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

25
sep
-
30
sep

Rallyquiz Skaraborg
Skaraborg

Upplev Skaraborg på ett lekfullt sätt

Det finns många pärlor att upptäcka i Skaraborg under sensommaren. Därför har turistorganisationerna i området samlat några favoriter i Rallyquiz Skaraborg, en digital tipsrunda som pågår under augusti och september som lockar till besök runt om i Skaraborg. I potten väntar ett fint pris till den som har flest rätta svar. Lycka till!

Många vackra platser att upptäcka

I appen Kulturväg Skaraborg finns rallyquizet på tillfälligt besök. Rallyquiz Skaraborg guidar dig bland annat till platser som Qvarnstensgruvan i Lugnås, Sörboleden i Lundsbrunn, Axevalla Hus, Främmestads hembygdsmuseum, Levene Äng och Kulturkvarteret i Hjo. Totalt finns cirka 25 platser inlagda med bilder och spännande information. Många av dem ligger vid ett trevligt café eller restaurang, andra inbjuder till picknick. När man besöker platsen dyker en fråga upp i appen att besvara. Det är helt enkelt ett lekfullt sätt att göra en dagstur eller en helgutflykt.

Hur funkar det? 

  1. Ladda ner appen Kulturväg Skaraborg via Google Play eller AppStore.
  2. Välj rundan "Rally-quiz Skaraborg" (finns tillgänglig från 22 augusti).
  3. Följ kartan och ge dig ut på tipsrunda! Vid varje stopp finns en eller flera frågor att besvara i appen. Du behöver inte göra hela rundan på en dag utan kan återkomma vid ett senare tillfälle och fortsätta att svara på frågorna. Dina tidigare svar sparas förutsatt att du inte avinstallerat appen mellan tillfällena. Avinstallerar du den kommer inte dina svar att finnas kvar. 

 

Tävlingsmomentet

För att vara med och tävla skall svaren på frågorna skickas till info@upplevskovde.se Det gör du enklast genom att klicka på "dela" i appen och ange mailadressen ovan. Skicka dina svar i appen senast den 30 september 2022.

Tävla om ett slottsdygn för 2 personer

Vinn ett slottsdygn på Bjertorp Slott
4-rätters middag och slottsfrukost för 2 personer i dubbelrum. 

 

Kontaktinformation

Next Skövde

Stationsgatan 3 B

54130 Skövde


Telefon: +46 500 446688


E-post: info@upplevskovde.se

Hemsida: skaraborg.nu