Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Börje Thuresson

29
feb

Till minne av Josefin
Skövde

Välgörenhetskonsert till förmån för Kvinnohuset Tranan på Valhall SKövde Kulturhus.

Välgörenhetskonsert i samarbete med Kulturhuset i Skövde och Next Skövde till förmån för Kvinnohuset Tranan, för att hedra minnet av Josefin Nilsson.

För andra året i rad välkomnar vi Er till en välgörenhetskonsert på Valhall i Skövde för att uppmärksamma kampen mot våld i nära relationer och för att hedra minnet av Josefin Nilsson, den folkkära artisten som så tragiskt gick bort i februari 2016.

Vi var många som berördes av Josefins livshistoria som berättades i dokumentären ”Älska mig för den jag är”, en film som också uppmärksammade det våld hon fick utstå i en tidigare destruktiv relation.

Att alla människor skall ha rätt att känna sig trygga är dessvärre inte verklighet i alla relationer. Det är viktigt att vi aldrig slutar prata om de problem som finns i samhället. Som del i kampen mot våld i nära relationer sluter därför musiker och sångare från Skövde upp kring evenemanget, för att låna ut sina röster till alla dem som lider i tysthet.

Intäkterna från konserten går oavkortat till kvinnohuset Tranan i Skövde, som dagligen arbetar med att hjälpa kvinnor och barn som utsätts eller riskerar att bli utsatta för våld.

Var en del av en finstämd afton med framträdanden av: Johanna Bejbom, Filip Rapp, Öivin Tronstad, Esther Gustafson, Ebba Hägglund, Lif Magnusdottir med flera. Konferencier under konserten är Johanna Beijbom

På plats finns också: Kvinnohuset Tranan, UN WOMEN samt Utväg Skaraborg för att berätta om sina verksamheter.

Biljettinformation

Informationsdisken, Skövde Kulturhus är öppen: Mån - Tor kl 11.00 – 13.00 & 14.00 – 19.00 Fre kl 11.00 – 13.00 & 14.00 – 18.00 Lör – Sön kl 13.00 – 16.00 samt två timmar före föreställning

Rullstolsplatser och Ledsagarbiljetter bokas i Informationsdisken, Skövde Kulturhus 0500 – 49 80 99

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Skövde Kulturhus

På Skövde Kulturhus kan du året om uppleva allt från konst, humor, musik och teater till god mat. Med sitt läge mitt i Skövde centrum, mitt emot Skövde resecentrum, är kulturupplevelserna aldrig långt borta.

Läs mer
Kontaktinformation

scen- och evenemangsenheten

Skövde Kulturhus, Trädgårdsgatan, Skövde, Sverige

Skövde


Telefon: +46 500 49 80 99


E-post: arrangemang@skovde.se