({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Ronny Roos

24
sep
-
25
sep

X-trail Mountain Loop
Skövde

En tuff och utmanade 24 h. Backyard tävling med det lilla extra

Vad sägs om att kombinera en backtävling med inslag av en backyard? När? den 24/9 kl18.00

Vi har tagit den tuffaste och backigaste delen från vår X-trailbana och gjort den till en ca 5 km lång varvbana och upplägget är enkelt. Du startar ett nytt varv varje hel timma. Ju snabbare du springer/går desto mer vila får du mellan dina varv. I varvning väntar dryck och mat för att du ska kunna fylla på med energi. Den som orkar hålla på längst vinner.

Max-tiden är ett dygn. Skulle flera löpare klara av att hålla igång alla 24 timmar så är det den som har spenderat minst tid på banan som vinner.

För information om anmälan samt pris, besök vår hemsida!

Billingens fritidsområde

Billingens fritidsområde är ett av Västergötlands mest kompletta sport- och rekreationsområden och dessutom ett officiellt Vasaloppscenter för cykel, löpning och skidor. På Billingen finns alla förutsättningar för att träna inför klassikerns olika grenar både enskilt, i grupp eller på de olika läger som kontinuerligt arrangeras här.

Läs mer
Kontaktinformation

Billingen xtrail sportsclub

Billingen

Skövde


Telefon: +46 730515315


E-post: Skicka E-post

Hemsida: billingenxtrail.se