({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jesper Anhede

Varför Skövde?

Varför inte, tänker vi. Här finns kompetensen och platserna för ett lyckat evenemang, möte eller andra arrangemang.

Skövde är en stad som är lätt att ta sig till men svår att lämna då man gärna vill stanna lite längre. Med en timmes tågresa från Göteborg och två timmar från Stockholm hittar du allt du behöver för ditt möte, evenemang eller arrangemang. Här finner du ett rikt kulturliv, prisade restauranger och mysiga caféer som alla finns på bekvämt gångavstånd från stadens hotell och anläggningar. Detta gör att det är enkelt att koppla andra aktiviteter till ditt arrangemang.

Goda relationer mellan näringslivet, kommunala bolag och Skövde kommun gör att ett arrangemang i Skövde blir smidigt och friktionsfritt. Många beskriver Skövde som en småstad med en storstads utbud. Här finns lokaler för det lilla, informella mötet men också arenan för den stora konserten eller den internationella konferensen.

Varmt välkommen till Skövde!