Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
 • Fotograf: Mårten Bergkvist

Fototävling - #skovdegerenergi

Gillar du att uppleva vackra platser i Skövde med kameran i högsta hugg? Då kan du vara med och tävla om att just din bild får pryda ett av Skövdes elskåp. Så greppa kameran och var med i fototävlingen Skövde ger Energi!


Ge dig ut i sommar-Skövde och fotografera något som ger dig energi. Skicka in ditt tävlingsbidrag. Och vem vet, kanske blir din bild en av ett 15-tal bilder som får pryda Skövdes elskåp?

Så här gör du för att delta i tävlingen:

 1. Fotografera något i Skövde som ger dig energi.
 2. Gå in på skovdeenergi.se/skovdegerenergi och skicka in ditt tävlingsbidrag. Berätta gärna på vilket sätt bilden ger dig energi. Max 3 tävlingsbidrag/person.

Lägg också gärna upp ditt tävlingsbidrag i sociala medier och tagga din bild med #skovdegerenergi 

Tävlingen pågår mellan den 1 juli - 9 augusti 2020. Därefter startar en omröstning på skovdeenergi.se/skovdegerenergi där allmänheten får gå in och rösta på sin favoritbild. Omröstningen pågår till den 31 augusti. De foton som väljs ut till elskåpen utses både genom röstning och av en jury. Vi förbehåller oss rätten att publicera de bilder som kommer in till tävlingen och förutsätter att de personer som går att identifiera på bilderna har samtyckt till att medverka.

 • Utsikt över de centrala delarna av Skövde. I Förgrunden syns en guldfärgad tupp från högst upp i Kyrktornet.

  Fotograf: Tobias Andersson

 • Fyra personer kommer åkandes på tre vespor genom ett grönskande landskap med blå himmel och en kohage med betande kor intill vägen.

  Fotograf: Tobias Andersson

 • Skövde golfklubb, två peroner som spelar golf i solnedgång

  Fotograf: Foto: Gustaf Elias

 • Närbild på en kvinna som äter från en färgglad maträtt på en tallrik.

  Fotograf: Tobias Andersson

 

Tävlingen är ett samarbete mellan Next Skövde och Skövde Energi. I vårt förra samarbete pryddes elskåpen med dataspelskonst som också är en del av promenadappen Skövde Streetmuseum. Nu är det alltså dags för vackra Skövdebilder. 

Kvinna i grön jacka och blont hår står med sin telefon i handen intill ett folierat elskåp som föreställer en spelkaraktär från spelet Battlerite.

Fotograf: Tobias Andersson

 

Proffs eller glad amatör spelar ingen roll.
Må bästa bild vinna!