({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Sportlov i Skövde!

    Fotograf: Tuana

Billingens fritidsområde

Billingen står redo och väntar på dig! Här finner du fina längdspår och slalombacke med fun park. Här hittar du också skridskobana och magkittlande pulkabackar. För den som söker naturnära upplevelser finns grillplatser med vindskydd och möjlighet att pimpelfiska. Billingen är ett riktigt vinterparadis!

Sveriges bästa äventyrsbad!

Arena Skövde väntar på dig! Badkruka eller vattentokig? Här finns något för alla! Black hole, drakpoolen eller crazy river är bara några av de saker som gör badet till det bästa i Sverige. Vecka 7 är det dessutom premiär för deras nya digitala pool så passa på att boka in ditt besök under sportlovet!

Balthazar Science Center

Varför inte börja dagen med att vandra in i rymden eller experimentera i ljusrummet?På Balthazar Science Center får hela familjen uppleva och utforska naturvetenskap och teknik!

Stellas Lekland

På Stellas Lekland utlovas spännande aktiviteter för barn i alla åldrar. Prova studsmattorna för en kittlande känsla, klättra över hängbroar där balansen sätts på prov eller simma runt i bollhaven med jättebollar! För de allra minsta barnen finns en småbarnsavdelning som passar för barn upp till 3 år. Vuxna är självklart också välkomna!

Skövde Kulturhus

I Skövde finns Sveriges första Kulturhus. Här ryms både teater, bibliotek, biograf och konstmuseum. Under höstlovet bjuder Kulturhuset in till kulturlov! Titta på sportlovsfilm, lyssna på sagostunder, pyssla i öppen verkstad eller njut av konsten i Konstmuseet och Konsthallen - här finns något för alla!

Billingehovs ishall

Inne på Billingehov hittar du kommunens konstfrusna isbana som håller öppet för allmänheten under specifika tider. Så fram med skridskorna för att njuta av en heldag med skridskoåkning!

Nyeport

Nyeport är Skövdes största fritidsgård för ungdomar mellan 13-25 år. Här finns tid och plats för kreativitet, nyskapande idéer, nya möten eller bara skönt häng med kompisarna. Möjligheternas hus är alltid laddat med aktiviter och sportlovet är inget undantag!

Destination