Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • En person har hoppat i vattnet i Simsjön, och det skvätter vatten runt omkring. I bakgrunden syns en molntung himmel och en grön slänt med sommarstugor.

    Fotograf: Tobias Andersson

  • En kille siktar med Laserdomevapen mot kameran. Bakgrunden är svart.

    Fotograf: Karl-Filip Karlsson

  • En kille i rött hår åker gul gummiring i en grön vattenrutschkana.

    Fotograf: Fredrik Ridderbacke

Turistbyrån tipsar!

I början av sommaren känns den oändligt lång – det nalkas bad, utflykter och äventyr. Vi har samlat några härliga tips på vad du kan göra i sommar-Skövde, så häng med och hitta din favorit!

 

Sommarlovskort Laserdome 

Om vädret inte levererar solvarma sommardagar, eller om det blir alldeles för varmt under solstrålarna, passar det perfekt med några spel Laserdome. Med deras sommarlovskort spelar du hur  många gånger du vill under juni, juli och augusti – så samla kompisarna och utmana dem på ett, eller flera, spel med Laserdome!

En kille siktar med Laserdomevapen mot kameran. Bakgrunden är svart.

Fotograf: Karl-Filip Karlsson

 

Sol, bad och glass vid Vristulven 

Gillar du att bada i en mysig skogssjö, köpa glass i kiosken och spela volleyboll? Då är Vristulvens badplats helt klart något för dig! Den långgrunda badplatsen bjuder ofta på skön vattentemperatur, och här finns dessutom solskydd för barnvagnar om småsyskonen hänger med.

Bad och skoj på Arena Skövde 

Om du hör till dem som inte gillar sand mellan tårna, men ändå älskar att bada, står Arena Skövde redo att ta emot dig! Även Sveriges bästa äventyrsbad har ordnat ett sommarlovskort som gör att du får bada HUR mycket som helst under sommaren, och åka så mycket du bara hinner i Crazy River, Turbo och Magic hole.

En kille i rött hår åker gul gummiring i en grön vattenrutschkana.

Fotograf: Fredrik Ridderbacke

 

Från cirkusskola till sommarkollo 

Skövde kommun har samlat massor av härliga sommarlovsaktiviteter. Vad sägs om att vara med i cirkusskola, sommarkollo, pyssla loss eller lära dig crawl? Klicka på länken för att ta del av alla roliga sommarlovsaktiviteter i Skövde! 

 

För fler sommarlovstips, ta en titt på vår sommarlovssida!