({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jesper Anhede

Etablera

Skaraborg är idag på väg att bli Sveriges fjärde största arbetsmarknadsregion med ett differentierat näringsliv och många företag som är ledande inom sina branscher.

I Skaraborg är det enkelt att driva verksamhet och göra bra affärer. Kombinationen av tillväxtfokus och långsiktig hållbarhet är en strategisk framgångsfaktor som gör Skaraborg till en av Skandinavens mest spännande framtidsregioner.

Skövde ligger nära Sveriges stora marknader med god uppkoppling till dem, genom modern infrastruktur, Västra stambanan och ett väl fungerande logistiknätverk för flöden till och från, men även inom regionen.  

Här finns starka kluster och innovationsmiljöer inom spelutveckling, fordonsindustri och möbelbransch, och väl fungerande samverkan mellan näringsliv, akademi och offentlig sektor. Etablerade nätverk, entreprenörsdrivet företagsklimat och personligt engagemang på alla nivåer ger dig förutsättningar att lyckas.

Välkommen till Skövde och Skaraborg!

Kontakta oss för att få veta mer:

Christian Johansson, etableringsansvarig Skövde kommun
Telefon: 0500 – 49 87 32
E-post: christian.johansson@skovde.se