({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Tuana

Julmarknader

Vad skapar en så mysig stämning som att strosa runt på en julmarknad, lyssna på julmusik och känna dofterna av glögg och granris. November och December är verkligen väntans tider då vi bygger upp en känsla av frid och förväntan inför julen, ta med familjen och besök minst en av julmarknaderna i vår omgivning.

 

Julmarknad i Flistad 24 November

En helt vanlig gård på landet lyses upp med över 100 marschaller, eldar som sprakar. Bodarna är julpyntade. Julmusik som spelas och doften av glögg som vi bjuder på. Botanisera bland hantverk i olika former av betong, kransar, kärvar, stickade och virkade alster, hembakat godis och fikabröd. Ljus och ljuslyktor och så myket mer. Korvförsäljning och fikaförsäljning. Pilkastning, bollkastning. Chokladhjul och lotterier. Ansiktsmålning och ponnyridning.
Julmarknad i Flistad

 

Julmarknad i Lerdala församlingshem 1 December

Välkommen till en gemytlig julmarknad i Lerdala församlingshem. Dagen inleds med andakt med barnkören TL-kids, och fortsätter med en liten julmarknad och fika.
Julmarknad i Lerdala församlingshem

 

Julmys i Helensparken 1-2 December

Uppslukas av den härliga stämningen som sprids från Julmys i Centrum. En charmig julmarknad för hela familjen. Låt denna helg bli ett tillfälle att koppla av med barnen och låta julkänslan infinna sig!
Julmys i Helensparken

 

Julmarknad hos Olby Design 30 November-2 December

För första gången dukar Olby Design upp till en mysig julmarknad i sin trädoftande och julpyntade möbelverkstad. Under den första adventshelgen bjuds det på glögg och andra godsaker.
Julmarknad hos Olby Design

 

Rädda barnens julmarknad 1 December

Inne på Nordeas lokaler, på Rådhusgatan 5, bjuder Rädda Barnen in till en mysig julmarknad. Här kan du handla hembakt bröd, delta i lotterier och handla härligt stickat.
Rädda barnens julmarknad 


Julmarknad på Berglunda vandrarhem 15 December

Julstämning, trevlig gemenskap och att julen är i antågande kommer att prägla den mysiga julmarknaden hos Berglunda vandrarhem. Dofterna och känslan av att det snart är jul genomsyrar hela magasinet. Marschaller lyser upp i decembermörkret och eldarna sprakar.
Julmarknad på Berglunda vandrarhem