({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Julkonserter

Kom i rätt stämning med härliga julkonserter!

Få saker är så stämningsfullt som julmusik och under hektiska december är man värd ett mysigt avbrott. Så passa på att ta en avkopplande kväll, lyssna på härlig musik och kom i rätt stämning inför julen med någon du tycker om! Här nedan hittar du Skövdes julkonserter. 

16-23/11 Grinchen 

Voices of charity gör sin tredje musikaluppsättning och årets projekt utspelas i den lilla byn Vemdalen, där den lilla tjejen "Sissi" och Grinchen har sina, minst sagt, märkliga möten. Sissi som kämpar för att alla ska fira julen tillsammans medan Borgvemlaren hårt försöker stå fast vid byns lag om en Grinchfri jul.
För mer information.


18/11 Niklas Strömstedt - Ett ljus i mörkret

Stora snöflingor faller lätt som puder och gör gatorna vintervita. Ljus från skyltfönster, gatlyktor och juldekorationer speglar sig i våra ögon. Vi åker land och rike runt för att förverkligar mina vildaste julfantasier. En turné med en och annan sång om tomtar, renar och klappar blandat med mina egna mest kända låtar.
För mer information


30/11 Christmas Night

Nu är det jul igen! Vinterns mest stämningsfulla julkonsert är tillbaka, mer välkomnande och bättre än någonsin. I årets uppställning ser vi återigen Magnus Carlsson, den här gången i sällskap med Elisa Lindström, Tommy Nilsson och Sofia Källgren.
För mer information.


1/12 Adventsmusik

Förgyll den första lördagen i december med en stämningsfull stund. Kören Änglamark bjuder på härlig adventsmusik i den vackra S:ta Helena Kyrka, mitt i Skövde Centrum.
För mer information


9/12 Luciahögtider

Söndagen den 9 december firas Luciahögtiden in i S:ta Helena Kyrka i Skövde. Skövde församlings ungdomskörer tillsammans med Musikgymnasiet och Musikskolan bjuder på sången och musiken.
För mer information

 

14-15/12 Änglasång -  Zarakören

Missa inte det perfekta tillfället att komma i julstämning den 14 och 15 december. Zarakörens traditionella julkonsert med kända och mindre kända sånger framförda av Skaraborgs största kör. 
För mer information

 

16/12 Julmusik i Helena

Julen närmar sig med stormsteg, och vad passar bättre än att slå sig ner och luta sig tillbaka och lyssna på underbar julmusik? S:ta Helena Vokalensemble bjuder på just detta söndagen den 16 december. 
För mer information


22/12 Vi sjunger in Julen

Med bara två dagar kvar till julafton bjuder flera Skövdekörer på en härlig julkonsert i S:ta Helena Kyrka. Den 22 december sjunger Carmina, Markuskören, Matteuskören och S:ta Helena kyrkokör in julen.
För mer information

 

Med reservation för ändringar.