Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Julmusik

Kom i rätt stämning med härliga julkonserter!

Få saker är så stämningsfullt som julmusik och under hektiska december är man värd ett mysigt avbrott. Så passa på att ta en avkopplande kväll, lyssna på härlig musik och kom i rätt stämning inför julen med någon du tycker om! Här nedan hittar du Skövdes julkonserter. 

 

30/11 Christmas Night

Nu är det jul igen! Vinterns mest stämningsfulla julkonsert är tillbaka, mer välkomnande och bättre än någonsin. I årets uppställning ser vi återigen Magnus Carlsson, den här gången i sällskap med Elisa Lindström, Tommy Nilsson och Sofia Källgren.
För mer information.


1/12 Adventsmusik

Förgyll den första lördagen i december med en stämningsfull stund. Kören Änglamark bjuder på härlig adventsmusik i den vackra S:ta Helena Kyrka, mitt i Skövde Centrum.
För mer information


9/12 Luciahögtider

Söndagen den 9 december firas Luciahögtiden in i S:ta Helena Kyrka i Skövde. Skövde församlings ungdomskörer tillsammans med Musikgymnasiet och Musikskolan bjuder på sången och musiken.
För mer information

 

14-15/12 Änglasång -  Zarakören

Missa inte det perfekta tillfället att komma i julstämning den 14 och 15 december. Zarakörens traditionella julkonsert med kända och mindre kända sånger framförda av Skaraborgs största kör. 
För mer information


15/12 Julpub på Fredrikssons

Lördagen den 15 december bjuds det in till julpub med livemusik på Fredriksons Pensionat Sjöbacka, strax utanför Eggby. Simon Swahnström och Karin Fredrikson bjuder oss på en helmysig kväll med julmusik, vintervisor och en och annan dänga. 
För mer information

 

16/12 Julmusik i Helena

Julen närmar sig med stormsteg, och vad passar bättre än att slå sig ner och luta sig tillbaka och lyssna på underbar julmusik? S:ta Helena Vokalensemble bjuder på just detta söndagen den 16 december. 
För mer information


22/12 Vi sjunger in Julen

Med bara två dagar kvar till julafton bjuder flera Skövdekörer på en härlig julkonsert i S:ta Helena Kyrka. Den 22 december sjunger Carmina, Markuskören, Matteuskören och S:ta Helena kyrkokör in julen.
För mer information

 

Med reservation för ändringar.