({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Berget Skövde

Månadens tips i Skövde

Varje månad tipsar vi om aktiviteter, evenemang och sevärdheter för dig som vill uppleva mer av Skövde!

GULFMACKEN I TIMMERSDALA | Res tillbaka i tiden och upplev en riktigt 50-talsanda. Gulfmacken i Timmersdala kan se ut som en vanlig mack vid första anblick men går du längre in hittar du ett brett utbud at 50-talsinteriör, en gammal jukebox med svängig 50 och 60-talsmusik och svart-vitrutigt golv. Köp en enklare fika i kassan och slå dig ner i vad som närmast beskriver det – en tidsmaskin.

Läs mer om Gulfmacken i Timmersdala här>>

Fotograf: Maja Söderberg

 

BILLINGECENTRET OCH RESTAURANG BERGET | Krama ur det sista av vintern för en dag på isen på Arena Billingen. Hyr dina skridskor inne hos Träningskonsulten som ligger i Billingecentret precis intill – och glöm inte hjälmen! Känner du dig sedan frusen kan du värma dig inne hos Restaurang Berget som bland annat serverar smaskiga Billingeburgare, kladdig fudgetårta och en varm kopp kaffe.

Läs mer om Billingecentret här>>

Fotograf: Berget

 

BOULOGNERSKOGEN | Strosa runt i den vackra Boulognerskogen som sträcker ut sig till öster som stadskärnan. Här möts du av höga träd, mängder av småstigar och en vacker konstgjort sjö. Har du lite tid över på lunchen är Boulognerskogen perfekt för en lunchpromenad. Om inte så är det minst lika mysigt att gå här på kvällen i gatlyktornas sken.

Läs mer om Boulognerskogen här>>

Fotograf: Mårten Bergkvist

 

KARSTORPS FRITIDSOMRÅDE | Ta en promenad runt den vackra Karstorpssjön och njut av att våren är på väg. Här går du delvis på asfalterad väg och delvis på enklare skogsstigar. Runt sjön finns bryggor där du kan stanna för att ta en efterlängtad fika i vårsolen. Om somrarna kan du även ta ett svalkande dopp i sjön, men än är det några månader kvar till dess. Visst längtar man?

Läs mer om Karstorps fritidsområde här>>