Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Next Skövde/Matkoma

Matkoma till Matfestivalen

De matglada grabbarna i Youtube-duon Matkoma kommer till Skövde för att äta sig genom Matfestivalens meny.

På fredagen under festivalen får Skövde finbesök av storätarna i Youtube-duon Matkoma när de tar sig an Matfestivalen. 

Matkoma är en omåttligt populär Youtube-duo som består av Anton Lundell och Adam Åstrand. De har över 250 000 följare på sin Youtube-kanal. Anton Lundell och Adam Åstrand bildade Matkoma för ca 3 år sedan. De gör videoklipp som ofta går ut på att de ska äta så stor mängd mat som möjligt. När de nu kommer till Matfestivalen i Skövde under fredagen kommer de att gå runt bland restaurangerna och testa så många olika menyer som möjligt. 

- Vi tycker det ska bli riktigt kul att komma till Skövde och provsmaka Matfestivalen. Vi kommer ju från Herrljunga och tycker därför att det är extra roligt att göra nedslag i vårt närområde, säger Anton och Adam.

Sedan starten har Matkoma haft 60 miljoner visningar på Youtube och bara den senaste månaden har deras klipp visats över 2 miljoner gånger. Hela idén med deras klipp är att på ett humoristiskt sätt testa hur mycket man faktiskt kan äta av olika livsmedel i olika situationer. Till Matkoma på Youtube.

Säg hej till Matkoma!

Klockan 17.00 den 30 augusti kommer Matkoma finnas på plats på Hertig Johans torg för att träffa sina fans. Så ta en sväng förbi torget, haffa grabbarna i vimlet och tjöta lite. Vi ses där!