Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Jesper Anhede

Länsförsäkringar Skaraborg namnsponsor till Matfestivalen

Inför Matfestivalen i Skövde 2018 går arrangören Next Skövde in i ett samarbete med Länsförsäkringar Skaraborg som blir namnsponsor till årets Matfestival.

- I år ger vi utdelning till våra ägare, det vill säga alla våra kunder. Matfestivalen är en folkfest och vi vill vara Skövdebornas och Skaraborgarnas bank och försäkringsbolag. Därför passar det bra för oss att gå in i detta samarbete. Under festivalen kommer vi att kommunicera att vi är kundägda och att det är kunderna som tar del av överskottet när det går bra för oss, säger Jonas Rosman, vd på Länsförsäkringar Skaraborg.

Läs mer här om återbäring hos Länsförsäkringar Skaraborg. 

I samband med Matfestivalen 2018 invigs också Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings nya lokaler vid Hertig Johans torg.

- Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste åren, säger Roger Nero som ansvarar för verksamheten. I takt med att vi har vuxit och blivit fler har vi växt ur våra lokaler. Nu är vi glada över att flytta in mitt i Skövdes vardagsrum. Matfestivalen ger oss den rätta festliga inramningen för invigningen.