Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Hermann Schmider

  • Fotograf: Jesper Anhede

  • Fotograf: Thomas Harrysson

  • Fotograf: Wetternglass

Matresan - En nyhet under årets Matfestival

Följ med på en heldag bland producenter och deras fantastiska råvaror! I år startar Matfestivalen redan på torsdagen med vårt nya tillskott Matresan. Perfekt för dig med intresse för mathantverket och en förkärlek till lokala råvaror.

Matfestivalen startar i år redan på torsdagen med vårt nya tillskott Matresan. Då får du möjlighet att åka med på en bussresa till tre matproducenter i Skövdetrakten. 

Rundturen går till Almnäs Bruk utanför Hjo, Gula paviljongen i Hjo och Lilla Spännefalla gård utanför Tibro. På plats kommer producenterna presentera sin verksamhet och det blir möjlighet till provsmakning och inköp.

Med på bussen guidar Mattias Hägg från Mattias Mat och Cecilia Faktus från Lokalproducerat i Väst. Mattias har även med sig en välsmakande lunch som serveras utmed vägen.

Datum: 30 augusti
Pris:
350 kr/person
Tid: kl 10-16, avresa från Sandtorget Skövde
Ingår: Bussresa, guidning på plats, provsmakning, glassbägare med fyra smakprov från Wetternglass, lunch samt guidning på bussen.

Det blir en dag att sent glömma så boka din plats redan nu! Du köper din plats till resan hos Skövde Turistbyrå . OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Arrangeras av Next Skövde i samarbete med Forellenresor och Lokalproducerat i Väst.