Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Tuana

  • Fotograf: Jesper Anhede

Restaurang med barn

Ibland vill man mysa till det lite extra och ta med hela familjen ut på restaurang. Bara för att du har barn betyder ju inte det att du måste stanna hemma eller äta på en snabbmatsrestaurang.

I Skövde har vi många bra alternativ för barnfamiljen som vill äta god vällagad mat på restaurang. Vi har listat tips på 10 restauranger där du lätt och smidigt kan ha med dig barnen utan konstiga blickar. Ställen där barn får vara barn och äta gott. 

MATTIAS GOLFRESTAURANG | Med ett vackert naturnära läge och utsikt över Skövde golfbana ligger Mattias Golfrestaurang. Här kombineras traditionella rätter med nya matkulturer, allt lagat med omtanke på de bästa lokala råvarorna.

PINCHOS | På Pinchos serveras smårätter med allt från minipizza, burgare, sötpotatispommes till dumplings, svamprisotto och baconlindade dadlar. Allt i tapasformat. Små portioner helt perfekta för barn. Och dessutom kan man beställa flera olika om barnen har svårt att bestämma sig.  Beställer gör ni smidigt i Pinchos-appen.

BOMBAY MASALA | Upplev det indiska köket hos Bombay Masala. Med lång erfarenhet och kunskap av traditionell indisk matlagning serverar de er rätter med råvaror av hög kvalité.

RESTAURANG THAI HOUSE | I fräscha lokaler på Östermalm serveras god asiatisk mat. Testa den populära buffén eller låt barnen plocka egna råvaror från den mongoliska buffén och se dem tillagas av den skickliga kocken. Ett spännande inslag av restaurangvistelsen!

  • Två kvinnor och tre barn sitter och äter och pratar vid ett bord på en festival.

    Fotograf: Tobias Andersson

  • En familj som skrattar och äter på matfestivalen

    Fotograf: Jesper Anhede

MAMMA MIA RISTORANTE & BAR | En trevlig restaurang inredd med inspiration från Italien. Här får ni italiensk matglädje serverat på en tallrik. Perfekt till alla pastaälskande barn där ute!

BROOKLYN BURGER| I en trevlig atmosfär serveras hemlagade burgare med egengjorda dressingar i nybakat bröd. Hamburgarna görs på egenmalt svenskt nötkött från slakteriet här i Skövde och det hembakade brödet kommer dagsfärskt från Gustafs konditori i Huskvarna.

ORIENT PALACE | I en miljö inspirerad av Asien kan man avnjuta ett stort antal thailändska och kinesiska rätter. Ät från a la carte-menyn eller testa deras avsmakningsmeny med upp till 9 thailändska och kinesiska specialiteter. 

GRÄDDHYLLAN | Ta med kidsen på shoppinglunch! Mitt i Commerce köpcentrum ligger Gräddhyllan som en populär lunchoas dit alla Skövdebor vet att man kan gå för att få sig en god bit vällagad mat. Trevlig atmosfär och flera olika alternativ att välja på.

RESTAURANG VALLE | Belägen precis intill Arena Skövde med sitt Äventyrsbad är det lätt att hitta till Valles. Här erbjuds alltid vällagad husmanskost och det är ett populärt ställe under lunchtider. På restaurangens väggar ser du delar av Skövdes idrottshistoria.

O'LEARYS | Sportbaren där du kan äta och dricka gott i trevlig miljö och utmana familjen på bowling. O'Learys är belägen i multianläggningen Arena Skövde, så varför inte kombinera en fartfylld dag på upplevelsebadet med middag på O'Learys?