({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Mårten Bergkvist

  • Fotograf: Mårten Bergkvist

  • Fotograf: Jesper Anhede

Barer och pubar i Skövde

Välsmakande drycker och bubblande samtal med goda vänner. I Skövde finns alla möjligheter för en härlig utekväll oavsett om du är musikentusiast, ölfantast eller bara lite mingelsugen.

 

Njut av favoritdrinken eller ett smakrikt vin, testa en ny mustig öl eller smutta på en fyllig och rund whisky. Vi har samlat 6 tips på barer och pubar i Skövde som erbjuder ett brett sortiment av både öl, vin och whisky. 

BISHOP'S ARMS | Med marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky kan Bishop's Arms kunniga personal guida dig till den perfekta drycken som passar just dig och dina smaklökar. Här kan du verkligen ta ut svängarna och testa något nytt eller hålla dig till favoriten och bara njuta av ett glas och den brittiska pubmiljön.

PITCHER'S | Mitt i Skövde, på stans krogtätaste gata, ligger Pitcher's. En gastropub som serverar bra råvaror tillagade från grunden. Njut av god mat, en avkopplande miljö och ett brett sortiment av både öl och vin.

MIKE'S | Den lilla charmiga puben med en varm hemtrevlig miljö. Förutom god mat från den engelska barmenyn har Mike's även ett stort sortiment av öl och whisky, däribland flera lite ovanliga sorter, perfekt för ölfantasten.

NÖJESARENAN | En plats för människor att umgås, käka gott och utmana varandra i olika aktiviteter. Förutom bowling finns det även bland annat shuffleboard, basket och airhockey. Nöjesarenan är belägen i multianläggningen Arena Skövde, så varför inte kombinera en förmiddag på upplevelsebadet med lunch och en eftermiddagsbowling på Nöjesarenan?

RÅDHUSET CAFÉT & BAREN | I en av Skövdes äldsta byggnader ligger Rådhuset Cafét & Baren. Förutom god fika, lunch och middag finns här också olika konstutställningar på väggarna och den omtyckta Baren. Om sommaren är den mysiga uteserveringen ett populärt tillhåll för både besökare och Skövdebor som gärna slår sig ned i kvällssolen och njuter av ett glas vin eller en god kall öl från baren.

PUB HUSARENSlå dig ned i Husarens rustika och hemtrevliga miljö där allt i från á la carte och sallader till pizza och hamburgare serveras. Här finns 57 obundna ölkranar och 250 olika sorters öl på flaska att välja mellan. Njut av en kväll på deras mysiga uteservering med utsikt mot Kyrkparken - Skövdes vackraste park!

För dig som vill slå klackarna i taket och dansa natten lång ska du inte missa Bogrens Salonger.