({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jesper Anhede

Familjevänliga restauranger i Skövde

Att gå ut och äta med hela familjen kan låta som en trevlig idé, men som småbarnsförälder kan det ibland vara svårt att hitta en restaurang som har plats för barnvagnen, erbjuder en barnmeny och som har överseende med att små gäster ibland har lite myror i benen. Vi ger dig därför tips på restauranger i Skövde som välkomnar både stora och små gäster.

 

GOLFRESTAURANGEN | Med ett vackert naturnära läge och utsikt över Skövde golfbana ligger Golfrestaurangen. Här kombineras traditionella rätter med nya matkulturer, allt lagat med omtanke och på de bästa lokala råvarorna. Här äter barn upp till 12 år från lunchbuffén för 5 kr gånger sin ålder (exempel: en 5-åring äter alltså för 25 kr). Med bord både inne och ute finns det gott om plats för barnvagnen. Vill man hellre ha en barnstol så finns det också att tillgå. På toaletten hittar ni ett skötbord om det skulle behövas.

PINCHOS | På Pinchos serveras smårätter i tapasformat. Små portioner helt perfekta för barn. Och dessutom kan ni beställa flera olika rätter så att även den mest kräsna i familjen kan hitta något att äta. Här sitter barnen bekvämt i barnstolar, skötbord finns och önskar man ha med barnvagn får man gärna ange det vid bokning så anpassas ert bord efter era önskemål. Väl på plats beställer ni maten smidigt i Pinchos-appen.

NÖJESARENAN | Sportbaren där du kan utmana familjen på bowling. Barnen väljer enkelt något från barnmenyn och behöver någon av knoddarna en barnstol är det lätt fixat. Det finns plats att ställa barnvagnen vid de flesta borden och på den största toaletten hittar ni även ett skötbord.  Nöjesarenan är belägen i multianläggningen Arena Skövde, så varför inte kombinera en fartfylld dag på upplevelsebadet med middag på Nöjesarenan?

GRÄDDHYLLAN | Ta med kidsen på shoppinglunch! Mitt i Commerce köpcentrum ligger Gräddhyllan som en populär lunchoas där man kan få sig en god bit vällagad mat. Trevlig atmosfär och många olika alternativ att välja på både vad gäller mat och fika. Sitter du i utkanten av serveringsområdet finns det gott om plats att ställa vagnen och dessutom med vy över en liten lekplats där barn med spring i benen kan sysselsätta sig en stund. Barnstolar och skötbord finns.

RESTAURANG THAI HOUSE | I fräscha lokaler på Östermalm serveras god asiatisk mat. Testa den populära buffén eller låt barnen plocka egna råvaror från den mongoliska buffén och se dem tillagas av den skickliga kocken. Ett spännande inslag av restaurangvistelsen! Här finns plats för barnvagnen och givetvis finns det även barnstolar till de minsta.

  • Fotograf: Tobias Andersson

  • Fotograf: Jesper Anhede

 

MAMMA MIA RISTORANTE & BAR | En trevlig restaurang inredd med inspiration från Italien. Här får ni italiensk matglädje serverat på en tallrik. Perfekt till alla pastaälskande barn där ute! Barnstolar finns till de minsta.

BROOKLYN BURGER| I en trevlig atmosfär serveras hemlagade burgare på kött från Skövde slakteri med egengjorda dressingar i nybakat bröd. Här äter barnen burgare med coola namn som Wonder woman och Superman. Precis utanför restaurangen breder Kyrkparken ut sig med bland annat en lekplats, populär bland kidsen. 

ORIENT PALACE | I en vacker miljö inspirerad av Asien kan man avnjuta ett stort antal thailändska och kinesiska rätter. Ät från a la carte-menyn eller testa deras avsmakningsmeny med upp till 9 thailändska och kinesiska specialiteter. Behöver ni en extra barnstol fixas det enkelt.

RESTAURANG VALLE | Belägen precis intill Arena Skövde med sitt Äventyrsbad är det lätt att hitta till Valles. Här erbjuds alltid vällagad husmanskost och alla rätter på dagens meny går att få som barnmeny. Barnstolar finns att tillgå för den som behöver och vill man hellre ha med barnvagnen in så löser personalen plats för det. På restaurangens väggar kan du och barnen se delar av Skövdes idrottshistoria. Behöver ni använda skötbord hittar ni det inne på den stora toaletten.

RESTAURANG HELENSGÅRDEN | Belägen centralt i den mysiga oasen Helénsparken ligger Helengården. Ett bra lunchställe om ni är sugna på vällagad husmanskost. Här finns det gott om plats för barnvagnen och enkelt att ställa extra barnstol vid bordet. Vill man överraska barnen med fika efter maten kan man göra det från det goda hembakade fikautbudet. Efteråt väntar lek på lekplatsen i parken precis utanför. 

RESTAURANG HÅLLBAR | I stora rymliga lokaler mitt i centrum hittar du denna hållbara restaurang. Här får grönsakerna spela huvudrollen och allt på tallriken är producerat i närheten av Skövde. Ställ barnstolen jämte, välj något gott från menyn och använd skötbordet på toaletten om ni skulle behöva. Barnvagnen ställer du bara intill. 


BRÖDERNAS SKÖVDEI multisportarenan Skövdehem Arena, vid Lillegården, ligger Brödernas Skövde. Här serveras läckra hamburgare, pizzor och sallader för hela familjen. För de yngsta familjemedlemmarna finns barnstolar och en meny med bland annat barnhamburgare, barnpizzor och chicken nuggets. Givetvis finns här även en mängd veganska alternativ att välja mellan och såklart går både hamburgare och pizzor att få glutenfria för den som önskar. Alldeles intill restaurangen hittar du bland annat äventyrsgolf, trampolinpark och padelhall. Med en mängd roliga och spännande aktiviteter i närheten blir Brödernas ett ypperligt ställe att ta familjen till för god mat i trivsam miljö.