({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Mårten Bergkvist

Frukost och brunch

Finns det ett bättre sätt att starta sin dag på än med en stor frukostbuffé?

Vi är många som njuter lite extra av en hotellvistelse när det vankas frukostbuffé. Men man behöver inte bo på hotell för att få njuta av det där goda kaffet, nybakade brödet, fräscha frukten eller den där egengjorda müslin. Vi har listat 4 tips på frukost- och brunchbufféer som alla sätter lite guldkant på din vardag.

RAWSOME DAYS | Med ett stort utbud av socker-/gluten- och mjölkfria alternativ med inspiration från raw food köket, strävar Rawsome Days efter att servera en hälsosammare livsstil. Här hittas olika bowls och smoothies med extra näringsrika ingredienser. Perfekt som frukost eller lunch. 

KNISTAD HERRGÅRD | Starta dagen med en härlig herrgårdsfrukost eller brunch i den vackra och mysiga miljön på Knistad Herrgård en liten bit utanför Skövde. Under frukostbuffén serveras lokalt producerade charkuterier, egenrostad müsli, hemgjorda marmelader och nypressad juice. Även fil, yoghurt och ägg kommer från bönder på närliggande gårdar. På söndagar bjuder Knistad in till herrgårdsbrunch och det dukas fram både kalla och varma rätter samt ett stort smarrigt dessertbord.

CLARION COLLECTION MAJOREN | Finns det ett bättre sätt att starta sin dag på än med en hotellfrukost? På Clarion Collection Majoren kan du njuta av en härlig frukost med ett stort ekologiskt utbud. Hitta din favorit bland massor av pålägg, ägg, Fairtrade-bananer, frukt, flingor, apelsinjuice och mycket annat.

SCANDIC BILLINGEN | På anrika Scandic Billingen kan du frukostfrossa. Här står en generös ekologisk frukostbuffé uppdukad med allt ifrån nybakat bröd och brieost till äggröra och pannkakor. En frukost som passar alla då det alltid finns gluten- och laktosfria produkter. 

FIRST HOTEL BILLINGEHUS | På toppen av Skövdes stolthet, platåberget Billingen, ligger First Hotel Billingehus. Få en bra start på dagen med hotellets frukostbuffé. Njut av hembakat bröd, färskpressade juicer, hemgjorda marmelader och ett stort ekologiskt utbud. Ett måste är även hotellets populära lyxbrunch som infaller en gång i månaden. Ät gott på Bilingehus med en fantastik panoramautsikt över Skövde. Datum under våren 2020: 26/4 och 31/5.