({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Mårten Bergkvist

Frukost och brunch

Finns det ett bättre sätt att starta sin dag på än med en stor frukostbuffé?

Vi är många som njuter lite extra av en hotellvistelse när det vankas frukostbuffé. Men man behöver inte bo på hotell för att få njuta av det där goda kaffet, nybakade brödet, fräscha frukten eller den där egengjorda müslin. Vi har listat 5 tips på frukost- och brunchbufféer som alla sätter lite guldkant på din vardag.

KNISTAD HERRGÅRD | Starta dagen med en härlig herrgårdsfrukost eller brunch i den vackra och mysiga miljön på Knistad Herrgård en liten bit utanför Skövde. Under frukostbuffén serveras lokalt producerade charkuterier, egenrostad müsli, hemgjorda marmelader och nypressad juice. Även fil, yoghurt och ägg kommer från bönder på närliggande gårdar. På söndagar bjuder Knistad in till herrgårdsbrunch och det dukas fram både kalla och varma rätter samt ett stort smarrigt dessertbord.

CLARION COLLECTION MAJOREN | Finns det ett bättre sätt att starta sin dag på än med en hotellfrukost? På Clarion Collection Majoren kan du njuta av en härlig frukost med ett stort ekologiskt utbud. Hitta din favorit bland massor av pålägg, ägg, Fairtrade-bananer, frukt, flingor, apelsinjuice och mycket annat.

KARSTORP SÄTERI | Att unna sig själv lite guldkant på vardagen ibland är anledning nog för att boka in en brunch på det vackert belägna Karstorp Säteri. Med Karstorpssjön och dess lummiga omgivningar som kuliss kan du avnjuta en brunch på lokala råvaror. Här njuter du av en plockbuffé som är lika smakrik som den är hälsosam. Allt detta i en mysig atmosfär med härlig utsikt över omgivningarna. 

SCANDIC BILLINGEN | På anrika Scandic Billingen kan du frukostfrossa. Här står en generös ekologisk frukostbuffé uppdukad med allt ifrån nybakat bröd och brieost till äggröra och pannkakor. En frukost som passar alla då det alltid finns gluten- och laktosfria produkter. 

BILLINGEHUS | På toppen av Skövdes stolthet, platåberget Billingen, ligger Billingehus. Hotellet är tillfälligt stängt för renovering och laddar samtidigt för nyöppningen i början av 2023.