({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

6 gårdsbutiker att besöka i Skövde

Mat är lite som kärlek och syre, vi varken kan eller vill leva utan det. Och precis som kärlek smakar maten allra bäst när den är odlad lokalt med omtanke.

Skövde är som vackrast ute på landsbygden, omgivet av öppna landskap och fager natur. Här hittar du riktiga råvaror att lägga på tallriken, producerade med kärlek och passion. Ta en sväng ut på landsbygden, följ skyltar som leder dig in på slingriga vägar, vidare till gårdar och små härliga gårdsbutiker. Öppna vårt skafferi och våga smaka på Skövde!

Nedan har vi listat några gårdsbutiker som ligger i Skövdetrakten:

Asketorps ägg
LyckeLamm
Moster Susannes Ekoägg
Ormebackens Gårdshandel
Prästakvarna Gårdsbutik
Sörgårdsmjölk

Tänk på att alltid kolla öppettider alternativt ringa innan besök för att försäkra dig om att de har öppet då det kan variera efter säsong. 

Sugen på en gårdsbutiksrunda i Skaraborg?Skaraborg.nu hittar du flera mysiga rundor där du finner mängder med gårdsbutiker att besöka på den vackra landsbygden i Skaraborg.

Nyfiken på mer? Skaraborg är känt som Västsveriges skafferi. Här finns mycket gott att upptäcka även en kort bit utanför Skövde. På sidorna lokalproducerativast.se och gardsnara.se finner du fler gårdar och massor av inspiration. Väl värda ett besök eller två!