({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Mårten Bergkvist

Mat från världens hörn

I Skövde kan du uppleva matkulturer från olika delar av världen.

Husmanskost i all ära men ibland vill man bara gotta sig med smakrika rätter, färgglada kryddor och spännande influenser från andra delar av världen. Välj mellan en fräsch italiensk pasta, libanesisk Baba Gannough eller en värmande Ramen. I Skövde väljer du vilken kontinent du vill ha på tallriken.

8 tips på mat från olika delar av världen:

BOMBAY MASALA | Upplev det indiska köket hos Bombay Masala. Med lång erfarenhet och kunskap av traditionell indisk matlagning serverar de dig rätter med råvaror av hög kvalité.

LIBANON MEZE OCH BAR | Njut av libanesisk matkultur i mysiga lokaler. Ta med dig vänner och familj, slå er ner och umgås kring flera maträtter som tar er på en resa till det libanesiska köket.

SUSHIYAKI NOODLE | Det perfekta stället att besöka om du gillar sushi. Fräscha råvaror och ett brett utbud med mycket att välja på. Här serveras även restaurangens specialitet, den japanska nudelsoppan Ramen.

RESTAURANG THAI HOUSE | I fräscha lokaler på Östermalm serveras god asiatisk mat. Testa den populära buffén eller plocka dina egna råvaror från den mongoliska buffén och se dem tillagas av den skickliga kocken.

SUAVE | På Suave serveras restaurangens egen tolkning av sydamerikansk mat - utsökta rätter som med fördel kan delas med nära och kära. Att maten serveras på ett "sharing"-vis är en stor del av matkonceptet vilket gör besöket till en lite unik upplevelse.

MAMMA MIA RISTORANTE & BAR | En trevlig restaurang inredd med inspiration från Italien. Här får du italiensk matglädje serverat på en tallrik.

ORIENT PALACE | I en miljö inspirerad från Asien kan man avnjuta ett stort antal thailändska och kinesiska rätter. Ät från a la carte-menyn eller testa deras avsmakningsmeny med upp till 9 thailändska och kinesiska specialiteter. 

MANGOS | Ligger mitt på Kungsgatan, en av Skövde centrums huvudgator. Här serveras rätter med inspiration från medelhavets menyer. Likväl som du kan få rätter direkt från grillen på tallriken serveras också bland annat Bruschetta, Halloumi och Fajitas.

SAMS NOODLES | Vid Sandtorget hittar du denna pärla med inriktining på det asiatiska köket. Njut av en god middag i modern restaurangmiljö och se på när din mat lagas på plats. Här är kryddorna, råvarorna och de färska grönsakerna väl utvalda och anpassas efter dina behov.