({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

MovEat

Denna aktivitet är inställd.

 

Ett gott sätt att umgås.

MovEat är ett gott sätt att umgås

Att göra och uppleva saker tillsammans slår det mesta! Under MovEat får du uppleva handplockade och noga utvalda smakstopp hos lokala mat- och dryckeshjältar som vill ge dig en genuin och smakrik upplevelse. Allt från mysiga gårdsbutiker och doftande bagerier, till originella kryp-in och lantliga restauranger. Du kör runt i den takt och ordning du själv vill och tar samtidigt in den vackra naturen och landsbyggden. På de utvalda smakstoppen får du provsmaka det som allra bäst representerar stället.

Öppna dina sinnen och testa något nytt, gott, hett, frasigt, sött, salt och allt däremellan.

Moveat på Skövde Matdagar 

Ge dig ut på en kulinarisk resa. Låt dig inspireras av allt det goda Skövdes omnejd har att erbjuda! 

Vi har valt ut sex smakstopp med helt olika smakupplevelser i unika miljöer. Du reser runt med bil och upplever det bästa från området runt Skövde mellan kl. 11 - 17. Samtliga sex smakupplevelser ingår i din biljett.

Om appen

Res i matens tecken med den Västsvenska Matappen

Tillsammans med Lokalproducerat i Väst och den Västsvenska Matappen vill vi i samband med Skövde Matdagar visa upp den lokala maten lite extra.

Här hittar ni massor av spännande lokal mat – producenter ni kan träffa, gårdbutiker ni kan handla i och restauranger som ger er fantastiska smakupplevelser med den lokala råvaran i centrum.

Så ladda ner appen idag och planera en resa runt om i Västra Götaland och upptäck nya guldkorn redan idag.