Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Ett tält uppspänt i träden intill en spegelblank sjö

    Fotograf: Martin Maars

3 udda naturaktiviteter

Vandra, cykla, springa i all ära men ibland söker vi lite mer annorlunda naturupplevelser. Vi ger dig här 3 tips på aktiviteter som är svindlande höga, svävande sköna och flygande lätta.

ÖVERNATTNING I TRÄDTÄLT | Det här är en svävande upplevelse utöver det vanliga. Tänkt dig att ligga på rygg och drömma dig bort medan du förundras över den stjärnklara himlen i nattens mörker. Att sova i trädtält är en annorlunda aktivitet där du helt enkelt spänner upp tältet mellan tre träd. Det öppnar upp för att kunna sova på platser du aldrig trodde var möjligt. Var vill du spänna upp ditt tält?

 

GUIDAD VANDRING MED SNÖSKOR | Till skillnad från våra andra två tips är detta en riktig  vinteraktivitet av hög rang. När snön väl lagt sig på Blängsmossen på Billingen är denna naturaktivitet ett måste. Med snöskor på fötterna kan du ta dig dit du annars inte når på mossen. En guidad tur i gnistrande snö över Blängsmossen ger dig ett minne att bära med dig resten av livet. 

En man i snöskor står i solnedgången och blickar ut över ett snöklätt Blängsmossen.

Fotograf: Älska Billingen

 

ÄVENTYRSKLÄTTRING I HÖGHÖJDSBANA | Under våren 2021 får berget Billingen ett välkommet tillskott i en häftig höghöjdsbana med företaget Upzone. En äventyrlig upplevelse uppe bland trädtopparna. Här tar du dig fram genom olika hinder och ziplinor som är uppspända bland träden högt upp i luften. Inget för den höjdrädde direkt, eller? 

En person iförd sele och hjälm klättrar upp för ett träd bland trädtopparna.

Fotograf: Tobias Andersson

 

Du kanske också gillar: