({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
kvinna som lyfter en cykel

Fotograf: Tobias Andersson

Sökguide för arrangörer

Sitter du och letar efter det perfekta datumet för ditt evenemang? I vår evenemangskalender kan du se vilka evenemang och aktiviteter som redan är planerade i Skövde.

I evenemangskalendern kan du söka efter specifika datum, men även välja olika evenemangskategorier. 

Så här gör du: 

  1. Gå in i vår evenemangskalender!

  2. Här kan du göra dina sökinställningar och välja specifika datum. Kanske vet du redan att du vill lägga ditt evenemang någonstans i exempelvis juli. Välj då 1 juli i almanackan. Då kommer alla evenemang som äger rum från den 1 juli och framåt upp i ditt sökresultat.

  3. Om du även vill söka på en viss typ av evenemang kan du klicka på knappen som heter FILTER. Där väljer du sedan fliken EVENEMANG. Då får du upp en mängd olika kategorier och kan då välja den/de kategorier du är intresserad av. Om du planerar att exempelvis arrangera en fotbollscup, välj kategorin SPORT. 

  4. Med de sökinställningarna vi gått igenom ovan har du nu fått ett sökresultat som visar dig vilka idrottsevenemang som äger rum i Skövde efter den 1 juli. 

På det här sättet kan du enkelt skapa dig en bild över vilka evenemang som är planerade just de datumen du funderar på. Du ser också lätt om det finns några evenemang som liknar ditt, vilket gör att du med detta verktyg kan undvika att lägga ditt evenemang på ett datum där du får konkurrens med ett liknande evenemang. Du ser också om det ligger andra evenemang som eventuellt kan gynna ditt. Kanske kan ni hitta ett sätt att samarbeta?!

Lycka till!