Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Sebastian Bularca

AGES

Academic Game Environment Skövde (AGES) är en ideell spelförening där spelintresserade kan träffas för att hänga, spela spel och ha roligt tillsammans.

Artist Alley

I Artist Alley kan du träffa konstnärer som visar upp och säljer egenproducerade alster med spelmotiv.

Castle Cats Store

PocApp Studios finns på plats under festivalen och säljer söta metal-pins, gosedjur och print med kattmotiv baserat på det populära spelet Castle Cats.

Föreningen Cospix

Föreningen Cospix är för alla som älskar spel-, digital- och nördkultur och anordnar varje år event såsom Spel för Alla, Nörd, RaceCon och Halloween.

Flamebait Games

Flamebait Games bjuder in dig att testa deras kommande spel Forge and Fight. Ett fightingspel där du är en gladiatorsmed som slåss med vapen du experimenterat...

Lidköpings Dataförening

Lidköpings dataförening har sedan 2001 arrangerat LAN och event med inriktning på digitalkultur och spelkultur. Driver sedan 2014 Lidköpings E–sportcenter.

Level Up

Ett utvecklingsprojekt inom dataspelsutveckling med VR-simulering av en möjlig framtida Augmented Reality tjänst för lokala nyheter.

Ludosity

En av Skövdes äldsta studios som släppt flest spel av spelföretagen i Skövde. På festivalen kan ni utmana varandra i deras fightingspel Slap City.

Miss Eyesore 1964

Skräckspel utvecklat av studenter som läser tredje året på Högskolan i Skövde. Nominerad till Skövde Academic Game Awards 2019

MOR

Ett thrillerspel utvecklat av tredjeårsstudenter på Högskolan i Skövde. Spelet var även nominerat till Skövde Academics Game Awards 2019.

Parkgömmet

Spelet Parkgömmet är ett digitalt verktyg för barn, 8–10 år. Syftet med Parkgömmet är att öka barns riskmedvetenhet med särskilt fokus att motverka grooming.

Project Paper

Projekt mellan kinesiska och svenska studenter. ChingChing´s Adventure är ett äventyrsspel där man spelar en ritad flicka på ett papper som vaknar till liv.

Smash Skaraborg

En grupp för dig som gillar att spela smash och spelet som Esport. På festivalen kan du prova på Super Smash Bros Ultimate och följa turneringen på plats.

Spelutveckling Väst

Ett nätverk för bräd-och rollspelskonstruktörer inom Västra Götalandsregionen. På festivalen kan du testa lokalt utvecklade brädspel och träffa utvecklarna.

Stellar Transports

Vinnare av prestigefyllda priset Skövde Academic Game Awards 2019. Utvecklat av studenter som bara hunnit gå 1 år på dataspelsutbildningen i Skövde.

Studentprojekt mellan Sverige & Kina

Spelet The Wonderful Adventures of Nils, but He Went to China instead är baserat på Nils Holgersson mixat med kinesisk mytologi.

Spel & Sånt

En online-och fysisk butik med bas i Norrtälje. Har ett stort sortiment av bland annat tv-spel, både retro och nyare, sällskapsspel och merchandise.

SUGS

SUGS är en spelförening i Skövde där det bland annat spelas figurspel, brädspel och rollspel. Under festivalen kommer de ha Brädspelscafé dit du kan komma och...

Cultural Gaming

Projekt där man arbetar med kulturella experter, stadsplanerare och ungdomar för att utforska samhällen och sociala frågor i spelbara Minecraftmiljöer.

Wacom

Är du kreativ? Tycker du om att rita? Då ska du besöka sponsorn för vår Creative Area, Wacom. Där kan du prova deras produkter och tävla om fina priser.