({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Mårten Bergkvist

Om Sweden Outdoor Festival

Titta, prova, smaka och känn på Sweden Outdoor Festival, oavsett om du är inbiten friluftsmänniska, barnfamilj, nyfiken på något nytt, här finns något för alla!

Sweden Outdoor Festival är en upplevelse utöver det vanliga, en aktiv helg på Billingen i Skövde med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar, upplevelser och massor av smarrig mat.

Sweden Outdoor Festivals utbud erbjuder något för alla med ett varierat utbud som sträcker sig över två dagar. Under lördagen kan du bland annat testa våra prova-på-aktiviteter, titta på SM i utomhusmatlagning och strosa runt i vår friluftsmässa. Under söndagen står mässan kvar och du kan själv prova på utomhusmatlagning

Gratis entré till Sweden Outdoor Festival

Det är gratis att besöka Sweden Outdoor Festival med tävlingar, mässområdet och SM i utomhusmatlagning. För att maxa din upplevelse av festivalen köper du ett festivalarmband. Med armbandet runt handleden får du tillgång att prova alla aktiviteter samt möjlighet att gå och lyssna på föreläsningarna under helgen.

Öppettider för Sweden Outdoor Festival

Lördag 15 september kl. 10-17

Söndag 16 september kl. 10-17

 

Med reservation för ändringar.

Destination