Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Mårten Bergkvist

Om Sweden Outdoor Festival

Titta, prova, smaka och känn på Sweden Outdoor Festival, oavsett om du är inbiten friluftsmänniska, barnfamilj, nyfiken på något nytt, här finns något för alla!

Sweden Outdoor Festival är en upplevelse utöver det vanliga, en aktiv helg på Billingen i Skövde med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar, och massor av smarrig mat.

Sweden Outdoor Festivals utbud erbjuder något för alla med ett varierat utbud som sträcker sig över två dagar. Under helgen kan du bland annat testa våra prova-på-aktiviteter, titta på SM i utomhusmatlagning och strosa runt i vår friluftsmässa. Du kan dessutom själv prova på utomhusmatlagning eller delta i Family Outdoor Race - en rolig och fartfylld aktivitet för familjen! 

Gratis entré till Sweden Outdoor Festival

Det är gratis att besöka Sweden Outdoor Festival med tävlingar, mässområdet och SM i utomhusmatlagning. För att maxa din upplevelse av festivalen köper du ett festivalarmband. Med armbandet runt handleden får du tillgång att prova alla aktiviteter samt möjlighet att gå och lyssna på föreläsningarna under helgen.

Öppettider för Sweden Outdoor Festival

Lördag 15 september kl. 11-17

Söndag 16 september kl. 11-17

 

Med reservation för ändringar.