Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Två små flickor i rosa fleecetröjor lagar mat på en murikka på ett festivalområde bland massor av människor på en utomhusfestival

    Fotograf: Tobias Andersson

Om Sweden Outdoor Festival

Sweden Outdoor Festival är en årligen återkommande festival som hyllar livet utomhus. Två dagar fyllda med upplevelser och aktiviteter utöver det vanliga, en aktiv helg på berget Billingen i Skövde. 

Titta, prova, smaka och känn på Sweden Outdoor Festival!

För femte året arrangeras Sweden Outdoor Festival i Skövde. En aktiv helg på Billingen med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar och smarrig mat. Oavsett om du är inbiten friluftsmänniska, barnfamilj som gillar äventyr eller bara nyfiken på något nytt - här finns något för de allra flesta. Välkommen ut och upplev Billingen med oss!

Två pojkar sitter i ett grönt tält som är uppspänt i luften. En av dem tittar ned under tältet medan den andra pojken med stort krulligt hår charmigt tittar in i kameran.

Fotograf: Tobias Andersson

Gratis entré 

Vi vill att alla ska få vara en del av det härliga livet utomhus därför är det gratis att besöka Sweden Outdoor Festival med tävlingar, mässområdet, aktiviteter och SM i utomhusmatlagning.

Öppettider för Sweden Outdoor Festival

Lördag 26 september 2020:
10.00-16.00 

Söndag 27 september 2020:
10.00-16.00

 

Med reservation för ändringar.

En kille i neongul jacka, solglasögon och svart cykelhjälm cyklar på sin orangea cykel på en asfaltsbana, en pumptrackbana. I bakgrunden ser man Billingens skogar.

Fotograf: Tobias Andersson