({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två små flickor i rosa fleecetröjor lagar mat på en murikka på ett festivalområde bland massor av människor på en utomhusfestival

Fotograf: Tobias Andersson

Bakgrund

Året var 2015 när destinationsbolaget Next Skövde tillsammans med engagerade mat-och friluftsintresserade började spåna idéer kring ett evenemang med fokus på natur och friluftsliv. Man hade en vision om att skapa ett utomhusevenemang som kunde vara återkommande och locka ännu fler friluftsintresserade till berget Billingen. Ur dessa idéer föddes så småningom festivalen Sweden Outdoor Festival.

Festivalen genomfördes för första gången på hösten 2016 och har sedan dess vuxit till en omtyckt outdoorfestival som hyllar livet utomhus. På festivalen kan du följa den spännande finalen i SM i utomhusmatlagning, testa olika prova-på-aktiviteter, gå på mässa bland mängder av outdoorprylar för ditt nästa äventyr i naturen eller bara slå dig ned i matområdet för en god lunch lagad på lokalproducerade råvaror. 

Det är en festival med förkärlek till rörelseglädje, friluftsliv och lokal mat som tillagas utomhus och givetvis vill vi dela den kärleken med dig. 

Varmt välkommen till Sweden Outdoor Festival!