Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Älska Billingen

Boendepaket

Här hittar du boendealternativ under Sweden Outdoor Festival. Maxa naturupplevelsen och bo i festivalcampen eller bo skönt på hotell med vårt festivalpaket. Det går också att hyra stuga och tältplats.

Älska Billingens festivalcamp

- Maxa din naturupplevelse! 

Häng i ett trädtält, chilla i tältkåtan och mys runt lägerelden! För första gången har du nu chansen att övernatta direkt på festivalområdet i Älska Billingens mysiga festivalcamp. Campen öppnar redan fredag kväll, 14 september och håller öppet hela festivalen. Övernatta kan du göra fredag samt lördag kväll den 14 och 15 september.

Du kan välja mellan att sova bland träden i de läckra, svävande trädtälten i takt med trädens gung eller i den mysiga tältkåtan tryggt på marken. Trädtälten rymmer 2 personer i varje tält och i tältkåtan får ca 12 personer plats att sova.

På kvällarna väntas gemensam matlagning över öppen eld på muurikka (eller liknande beroende på väderförutsättningarna) för att sedan mumsa på okala delikatesser från den Skaraborgska bygden och på morgonen avnjuts en härlig frukost!  

Samling på Festivalcampen utanför Billingecentrat fredag och/eller lördag kväll kl. 18:30. Det finns tillgång till toaletter och dusch i Billingecentrat. Medtag egen sovsäck samt liggunderlag och toagrejer. Kläder efter väder är en självklarhet. 

Det kommer även finna möjlighet för ett uppfriskande bastubad i Älska Billingens bastutält! I bastutältet kan 4 eller kanske 5 personer basta samtidigt och efteråt kan ni ta en dusch i Billingecentrat så man kan gå och lägga sig ren och fräsch. 

I priset ingår övernattning, middag och efterföljande skaraborgska delikatesser som ostar och korvar, chips samt frukost och festivalarmband. Kokkaffe ingår självklart hela tiden. Måltidsdryck ingår men ingen alkohol, det får ni ta med själva om ni så önskar. 

Det totala antalet platser är begränsat till 12 för att behålla kvalitén och göra gemenskapen mer personlig. Först till kvarn gäller alltså så vänta inte för länge!

Pris per natt: 795kr/person.

Anmälan sker senast torsdag den 13 september via Swish till 1231078278. 
Mottagare är: Älska Billingen Friluftsliv AB 
Viktigt: Skriv i meddelandet din mailadress samt text: Festivalcamp 2018 fredag och/eller lördag.

Vid frågor ring Martin Maars på 0736 13 44 01

Meddela eventuella allergier och liknande via mail till: skogen@alskabillingen.se. 

Läs mer om Älska Billingens festivalcamp på Facebook-evenemanget för campen

Hotellpaket hos Billingehus

Njut av bekvämt boende precis på festivalområdet hos First Hotel Billingenhus med deras hotellpaket. 

Festivalpaket från 1195 kr  (per person i dubbelrum)
I paketet ingår:
• Logi
• 2-rätters middag
• Frukostbuffé
• Festivalarmband
• Entré till Wellness Gym & SPA
• Fri parkering & Wifi

Du bokar paketet hos Billingehus. 

Billingens Stugby & Camping 

Uppe på Billingen, ett stenkast från festivalomårdet, ligger mysiga Billingens Stugby & Camping. Här kan du hyra stugor, tältplats och ställplats. 

För priser och tillgänglighet besök deras hemsida

Med reservation för ändringar.