({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Mässområdet

Titta! Prova! Smaka! Känn! På Sweden Outdoor Festival kan du som besökare ströva runt i mässområdet och kika bland olika företag och föreningar som berättar mer om deras verksamhet och har många bra erbjudanden, kanske hittar du din nya friluftspryl att köpa med dig hem! Mässan har öppet mellan 11-17 båda dagarna. Nedan kan du läsa om alla utställare som deltar 2018 (med reservation för ändringar).

Försvarsmakten

Om det är några som vet hur man lever "outdoor" så är det Försvarsmakten. Det är en del av deras vardag och under festivalen möter du dem i vår mässa där de gärna berättar mer om deras unika vardag. Försvarsmakten är stolt huvudpartner för Sweden Outdoor Festival.

Lindströms Bil

Vad ska man egentligen ha för bil när man vill ut på äventyr? Lindströms Bil är företaget som vill att du ska ha det bästa bilägandet och vill hjälpa dig att komma dit. Lindströms Bil är stolt huvudpartner för Sweden Outdoor Festival och möter dig i mässområdet.

First Hotel Billingehus

Billingehus ligger mitt i festivalområdet, uppe på Billingen med en vacker panoramautsikt över Skövde. Billingehus är stolt huvudpartner till Sweden Outdoor Festival och du möter dom både i hotellet, på mässan och i mathänget. Billingehus erbjuder även ett festivalpaket med boende, du finner mer information på deras hemsida.

Tibro Skog & Trädgård

Vilken gräsklippare behöver du? Vilken maskin passar bäst i skogen? Med hög fokus på service och personligt bemötande är detta frågor som Tibro Skog & Trädgård gärna lotsar dig igenom. De är en av våra stolta huvudpartners och du möter dom och deras maskiner på mässområdet.

Västergötlands Parasportförbund

Västergötlands Parasportförbund vill skapa möjligheter för personer med funktionsnedsättning att välja idrott som fritidssysselsättning. Genom samverkan vill de också verka för integration, gemenskap och solidaritet. Lär dig mer om deras spännande verksamhet i mässan!

Tiveden.se

Tivedens natur är vild, vacker och väldigt varierad. Det starkt kuperade landskapet ger ett storslaget och mäktigt intryck. Ett stenkast från trängsel, buller och stress breder tystnaden och lugnet ut sig i ett av Sveriges sydligaste urskogsområden. Tiveden.se är på plats och berättar mer om detta fantastiska landskap och varför ett besök är ett måste!

Visit Hornborgasjön

Runt Hornborgasjön, en av Europas viktigaste fågelsjöar, kan du uppleva vacker natur, känna historiens vingslag, njuta av lokalproducerade måltider, se trandansen på nära håll, övernatta i unika boenden och så mycket mer. Visit Hornborgasjön berättar gärna mer och hjälper dig med ett besök!

Naturkompaniet Skövde

Om det är några som kan hjälpa dig med rätt utrustning inför ditt nästa äventyr så är det Naturkompaniet. I vår mässa kan du träffa deras kunniga och serviceinriktade personal från Skövde-butiken.

Sydved

Sydved köper virke av dig som äger skog i södra Sverige och erbjuder skoglig fullservice och rådgivning utöver det vanliga. Du möter dem i mässområdet.

Team Sportia

Team Sportia Skövde brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. De lägger stor vikt på bra bemötande, produktkunskap och ett genuint engagemang. Som klassikerbutik har de all utrustning som behövs för att klara En Svensk Klassiker. Under mässan kan du ställa dina frågor och få hjälp med rätt utrustning!

Naturbruksförvaltningen

Djur, lantbruk, skog och trädgård är bara några av sakerna du kan lära dig mer om via Naturbruksförvaltningen Västra Götalandsregionen. Med både gymnasie- och vuxenutbildningar ger de dig möjligheten att utveckla dig inom dina intressen. Du möter dem i vår mässa och kanske hittar du utbildningen just för dig!

Räddningstjänsten Östra Skaraborg

Din säkerhet, deras vardag! Hur undviker man på bästa sätt en brand? Vad gör man om det börjar brinna på utflykten i skogen? Släcker brandkåren bara bränder? Ställ dina frågor och få de bästa svaren från livsviktiga Räddningstjänsten i vårt mässområde.

Ballongflyg i Skaraborg

Tänk att sväva högt upp i det blå och se ut över landskapet under sig, en magsik upplevelse! I vår mässa möter du Ballongflyg i Skaraborg och kan ställa alla dina frågor om luftballonger och ballongflygning, och kanske boka in nästa äventyr!

Sportson

Vi kan cyklar! som de själva säger. Sportson lotsar dig igenom cykelns djungel med cyklar och kunskap för alla behov! Gillar du cyklar är det hit du ska gå, du möter dem i vårt mässområdet under festivalen.

Idrottshistoriska muséet

Hur idrottade man förr? Vilka redskap användes? Vilka är Skövdes stora idrottsikoner? Allt det här och lite till kan Idrottshistoriska museet berätta för dig! Besök dom under festivalen. Muséet ligger inne i Billingehus.

Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris. Häftig och jättefin verksamhet på en och samma gång - besök dom i vår mässa!

Svenska Kyrkan Skövde

Bröllop, dop, begravningar, konfirmation är ord som vi förknippar med Svenska Kyrkan. Men vad gör de mer? Deras verksamhet är bred och finns här för dig. Besök dem och lär dig mer! De är en del av vår mässa under Sweden Outdoor Festival.

Skaraborgs Ortopedservice AB

Skaraborgs Ortopedservice är utbildade ortopedtekniker och ortopedingenjörer. I över 30 år har de jobbat med skor och hjälpmedel som förebygger och hjälper mot smärtproblem eller överbelastning. Besök dem i vårt mässområdet där de hjälper dig hitta rätt skor och hjälpmedel.