Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Mässområdet

Titta! Prova! Smaka! Känn! På Sweden Outdoor Festival kan du som besökare ströva runt i mässområdet och kika bland olika företag och föreningar som berättar mer om deras verksamhet och har många bra erbjudanden, kanske hittar du din nya friluftspryl att köpa med dig hem!

Astro Sweden

Experter inom jakt, skytte, astronomi, mikroskopi och natur. Oavsett om du behöver skor, en kikare eller ett mikroskop så hjälper de dig hitta rätt.

Billingen Skövde

Nyfiken på vad som händer på berget? Billingen utvecklas till ett ännu roligare och mer upplevelserikt berg. Kom och se vad som är på gång!

Fritidsbanken

På Fritidsbanken kan man låna sportutrustning gratis. Tanken är att man enkelt ska kunna prova på olika fritidsaktiviteter utan att det kostar något.

Hundskolorna

Hundskolorna är ett komplett kunskapscentra inom hundutbildning. Många hundägare idag vill inte bara ha en hund som ”går fot”, utan man vill bygga upp kontakt

Höga kusten

Destinationen med naturupplevelser på hög nivå. Njut av den storslagna utsikten längs världens högsta kustlinje som garanterat får dig att tappa andan.

Idrottshistoriska muséet

Hur idrottade man förr? Vilka redskap användes? Vilka är Skövdes stora idrottsikoner? Allt det här och lite till kan Idrottshistoriska museet berätta för dig!

Försvarsmakten

Vår huvudsponsor Försvarsmakten vet hur man lever outdoor. Det är en del av deras vardag och under festivalen finns de i vår mässa där de gärna berättar mer.

Lindströms Bil

Vad ska man egentligen ha för bil när man vill ut på äventyr? Lindströms Bil är företaget som vill att du ska ha det bästa bilägandet och vill hjälpa dig att komma dit. Lindströms Bil är stolt huvudsponsor för Sweden Outdoor Festival och möter dig i mässområdet.

Destination Läckö-Kinnekulle

Här finns många naturnära upplevelser utöver det vanliga. Vandringsleder med omväxlande natur och med närheten till Vänern är det väldigt fint att paddla kajak.

Västergötlands Parasportförbund

De skapar möjligheter för personer med funktionsnedsättning att välja idrott som fritidssysselsättning. Träffa dem på mässan så berättar de mer.

Platåbergens Geopark

Välkomna att upptäcka en ny värld! Geologi är historia. Jordens historia. Genom att besöka platser i platåbergslandskapet kan du resa i tiden. Vi berättar en...

Team Rynkeby

Ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år i olika lag gemensamt cyklar till Paris för att samla in pengar till cancersjuka barn och deras familjer.

Team Sportia Skövde

Brinner för sport och ett aktivt liv. Som klassikerbutik har de utrustning för En Svensk Klassiker. På mässan kan du ställa frågor och få hjälp med utrustning.

Tiveden.se

Äventyret väntar dig som söker vacker natur präglad av klippblock, djupa dalar och branta bergsryggar. Vandra, cykla eller rid i Sveriges sydligaste vildmark.

Älska Billingen

Välkommen till ett aktiv uteliv med Älska Billingen som tar med dig på upplevelser utöver det vanliga. Under festivalen får du veta mer om hans verksamhet, hans...