({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Marten Bergkvist

Om Sweden Outdoor

Sweden Outdoor heter i vanliga fall Sweden Outdoor Festival och är en årligen återkommande festival som hyllar livet utomhus. Två dagar som brukar vara fyllda med upplevelser och aktiviteter utöver det vanliga, en aktiv helg på berget Billingen i Skövde.

 

Hösten 2020 skulle Sweden Outdoor Festival i Skövde arrangeras för femte året i rad. En aktiv helg på Billingen där man i vanlig ordning kunde testa spännande prova-på-aktiviteter, följa SM i utomhusmatlagning, gå på friluftsmässa, föreläsningar, delta eller följa tävlingar och äta smarrig mat lagad utomhus. Men under rådande omständigheter kunde inte festivalen genomföras. 

Den 15-16 maj 2021 gör vi ett nytt försök att genomföra Sweden Outdoor, men på ett annorlunda vis och utan själva festivalen. Vi ställer om och erbjuder dig som älskar utelivet att istället delta på våra bokningsbara aktiviteter. Ingen festival, inga folksamlingar. Du bokar den prova-på-aktivitet som du tycker låter spännande och testar den på utsatt tid.