({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tobias Andersson

ÅRETS HUNGRIGASTE TÄVLING

Välkommen till årets hungrigaste tävling där kompisgäng, arbetskollegor, äkta par och kockar tävlar om den ärofyllda titeln "Svensk mästare i utomhusmatlagning". En annorlunda, tuff, rolig och utmanande mattävling för alla som gillar mat och livet utomhus. 

Delta i deltävlingar 2023!

Anmäl dig och ditt lag till deltävlingar som pågår på olika orter i landet.

Vinnarna från respektive deltävling får sedan en plats i nästa års final 2024 på Billingen Skövde. Dra ihop kompisgänget, kollegorna på jobbet eller kanske släkten och anmäl ditt lag redan idag!

Inspiration

En man som lagar mat utomhus med publik bakom sig.

Ett minne för livet

Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har sedan tidigare, om du arbetar som kock eller tillbringar tid i köket för att det är kul. Det är en tävling för alla som älskar att laga mat.

En kvinna lagar mat över öppen eld

Smak av platsen

Vi har pratat med kocken och den tidigare deltagaren Emelie Nielsen om hur platsen och vädret påverkar smakerna när man tillagar mat utomhus. 

Det är en solig dag på berget Billingen i Skövde. En konferencier intervjuar en kvinna som lagar mat och tävlar i SM i utomhusmatlagning.

Mer än att bara grilla

För att få fram rätt smaker behöver man lära sig att använda elden på olika vis. Läs vår intervju med huvuddomare Lena Flaten.

För dig som arrangör

Att arrangera en deltävling till SM i utomhusmatlagning kan ge många ringar på vattnet.  Det är en möjlighet att locka nya målgrupper till destinationen, lyfta livsmedelsproducenter området, en specifik plats på destinationen och helt enkelt synas i nya sammanhang.  

SM i utomhusmatlagning presenteras i stolt samarbete med: