({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Utomhusmatlagning

Vi svenskar är tokiga i att grilla och visst är det något speciellt med mat som tillagats utomhus. Vi vill lyfta utomhusmatlagningen ytterligare och visa upp precis hur fantastisk den är! Under Sweden Outdoor Festival kan du uppleva & tävla i SM i Utomhusmatlagning, besöka vår pop up restaurang, möta våra råvaruproducenter och själv testa på utomhusmatlagning.

SM i utomhusmatlagning

2018 är det dags för den tredje upplagan av SM i utomhusmatlagning på Billingen i Skövde. En spännande och utmanande tävling där vinnaren får titulera sig som svenska mästare i utomhusmatlagning. Missa inte den spännande tävlingen! Nu kör vi!

Prova på utomhusmatlagning

Under söndagen 16 september kommer du ha möjlighet att prova på utomhusmatlagning med samma utrustning och råvaror som under SM i utomhusmatlagning!

Lyckas med matlagning över eld

Att laga mat över öppen eld behöver inte vara så svårt. Eric Tornblad, författare, friluftsentreprenör och youtuber, ger dig råd och metoder för att lyckas. Samt ett smarrig recept för att själv prova! Läs mer i blogginlägget han har skrivit åt oss.