({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Erik Elvmarker

Anmälan Kinnekulle

Jättekul att du är intresserad av SM i utomhusmatlagning. Denna deltävling avgörs i Husaby på Kinnekulle den 12 september. Anmäl dig i formuläret nedan och anta utmaningen!

Söndagen den 12 september välkomnas matlagningsfantaster till Husaby Hembygdsgård för att vara med i Kinnekulles deltävling i SM i utomhusmatlagning 2021. Deltävlingen hålls i Husaby, en historiskt viktig plats inte bara för Kinnekulle utan för hela Sverige. Mäktiga Husaby kyrka finns här men också S:t Sigfrids källa där det sägs att Sveriges första kristna kung, Olof Skötkonung döptes. Orten är idag också ett kluster för mycket lokal matproduktion varför det i samband med Höstrundan hålls en skördemarknad här, och nu även också en deltävling i utomhusmatlagning.

Arrangörer för deltävlingen är Destination Läckö-Kinnekulle. 

 

Anmälan deltävling Kinnekulle: