Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Vinnaren av SM i utomhusmatlagning 2019. Lag Skärselden från Falkenberg. En ung, glad tjej och två unga glada killar står på prispallen. Tjejen håller i vandringspriset och killarna sträcker upp armarna med knutna nävar som riktiga vinnare.

    Fotograf: Tobias Andersson

Skärselden

Skärselden från Falkenberg tog hem vinsten i SM i utomhusmatlagning 2019! Det vinnande laget bestod av Emilia Larsson, Sebastian Sidehed och Marcus Nordengren. Stort grattis och tack för ert stora engagemang!

SM i utomhusmatlagning 2019 är avgjort och vinnare blev Falkenbergslaget Skärselden. Det vinnande laget bestod av Emilia Larsson, Sebastian Sidehed och Marcus Nordengren som till vardags hittas på Prostens Pizza i Falkenberg. Finalen bjöd på en mycket jämn tävling och det vinnande laget fick kämpa för sin seger. Det som tillslut avgjorde tävlingen var att laget tänkte lite utanför boxen.

Meny

Förrätt: Råbiff på gransotad ryggbiff, creme på sotad lök och grädde, inlagda granskott, harsdyra, skott och friterad gullrun

Varmrätt: Helstekt slätvar i biff-fett, eldad spetskål, burre Blanc på rökgrädde och gran, sallad på sotad gulbeta, grillade bönor, picklad taggsvamp

Dessert: Italiensk maräng på honung, kompott på lingon och grillad fänkål, dinkel

Juryns motivering: ”Uppfinningsrika och kreativa i och på elden och de hann även med en tur till skogen.”

Till startsidan