({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

Månadens tips i Skövde

Varje månad tipsar vi om aktiviteter, evenemang och sevärdheter för dig som vill uppleva mer av Skövde!

 

FOTOUTSTÄLLNING "MAGISKA BARN"| Kliv in i Elin Zlatkovics magiska fantasi och se hennes fotoutställning ”Magiska Barn” längs med Hertig Johans Gata under oktober. I bilderna står barnet i fokus och är fyllda med magi, fantasi och äventyr. Bilder som via barnens ögon får oss att tänka och fundera kring den värld vi lever i och de samhällsfrågor som dagens barn funderar över. Vad känner du när du ser bilderna?

Fotograf: Elin Zlatkovic

 

BO KASPERS ORKESTER | Nu när evenemangssverige har vaknat till liv igen är det dags för ett av Sveriges mest älskade liveband, Bo Kaspers Orkester, att besöka Arena Skövde den 30 oktober. De bjuder på nyskrivna verk blandat med gamla klassiker. Har du köpt biljett ännu?

Fotograf: Iza Poethius/Pressbild

 

BYGG SKÖVDE I LEGO | Under 10 tillfällen i höst kommer du att kunna se Rickard Stensby och David Gustavsson på Commerce, vinnarna från LEGO Masters Sverige 2020, när de bygger Skövde i LEGO! Skövdeborna har skickat in sina önskemål om hur de skulle vilja att Skövdes stadsbild såg ut. Endast fantasin sätter gränser – kanske ett tivoli på Billingen, eller en dinosauriepark i Södra Ryd?

Fotograf: Viktor Brunö

 

CYKLA RUNT SJÖN ÖSTEN | Ta dig fram i ett levande kulturlanskap på cykel. Runt sjön Östen hittar du både åkrar, hagmarker, odlingsrösen och stenmurar. Underlaget är varierat och längs vägen bjuds det på vacker natur med öppna landskap. Cykelleden är ca 33 kilometer lång och passar de allra flesta.

Fotograf: Tobias Andersson