({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

Knattehelg i Skövde city

En föreställning på stadsteatern med favoritfiguren från Barnkanalen, saft och bulle på stan och nya sandaler till sommarens äventyr inhandlade på rea till lillebror.

 

Den 28-29 mars är det dags för Knattehelg i Skövde city. På Skövde stadsteater finns ett brett utbud av olika teaterföreställningar som passar för dig och dina barn. Denna helg visas ????????????? Kanske har du redan bokat biljetter? Om inte ta en titt här för att boka dina biljetter. Och när ni ändå ska till stan. Vad sägs om bra rabatter på barnrelaterade produkter och tips på andra roliga aktiviteter att hitta på med dina ögonstenar?

Bio på filmstaden - Barn går gratis med betalande vuxen
Ta med barnen på en spännande film att se i biomörket. Och du, glöm inte popcornen!

Polarn o. Pyret - 20% rabatt vid köp över 500 kr
Passa på att fixa nya förskolekläder inför vårens lek. Mössa, jacka, vindfleece och täckbyxor, de har det mesta och kan hjälpa dig att hitta rätt storlek till ditt barn. 


Eurosko - 15% rabatt vid köp av barnskor

Ännu en bra anledning att uppdatera förskolegarderoben. Bra skor är A och O när det kommer till lek utomhus. På Eurosko får ni hjälp med att hitta bekväma skor som sitter bra på fötterna och håller dem torra. 

Fotograf: Tobias Andersson

 

Skövde stadsbibliotek - Småsagor för barn 3-7 år
Ge minstingen en spännande upplevelse i sagornas värld på biblioteket. Perfekt att även passa på att låna med sig några böcker hem som ni sedan byter mot nya när mini verkar tröttnat. 


Pinchos - Köp 5 tapas betala för 4

Med många hungriga magar som ska mättas är ett sånt här erbjudande perfekt. Dessutom är de små portionerna i tapasformat perfekta för barnen då de kan äta flera olika maträtter under samma måltid. Något som brukar vara populärt! 


Akademibokhandeln - 20% på alla barnböcker

Vad kan vara mysigare än just det där myset på kvällen innan nattning, när barnen kryper upp nära intill dig och ni tillsammans dyker ner i en bok och flyger iväg på äventyr i sagornas värld. 


Henrys Café - Vi bjuder alla barn på bulle
Tänk att lite snurrad deg med smör, socker och kanel kan smaka så gott. Med bullar och mjölk till barnen och kaffe till mamma och pappa blir alla nöjda och får ett skönt litet avbrott från shopping och aktiviteter. 

Fotograf: Thomas Lotter

 

Brooklyn burger - Barn äter för halva priset
När man blir sugen på lyxig burgare är detta helt rätt ställe att hänga på. Och när småttingarna dessutom äter för halva priset, ja då är det ju inte mycket att fundera på. 


O´Learys - 15% på banhyran när du bowlar med familjen

En rolig aktivitet att göra med barnen en ledig eftermiddag är bowling. Funkar super för alla åldrar då man med hjälpmedel kan spela på sin egen nivå. Dessutom är det inte väderberoende och funkar lika bra när regnet smattrar mot rutan som när solen skiner. 


Lindex - 10% rabatt på hela barnsortimentet

Ladda garderoben med härliga vårnyheter till mini! På Lindex hittar du coola mönster med djur, grafiska tryck med prickar, ränder, bokstäver och söta blommor. 


Flying Tiger Copenhagen - 10% på pysseltillbehör

Låt barnen pyssla och skapa hemma vid köksbordet samtidigt som de utvecklar sina kreativa sidor. På Flying Tiger finns många fiffiga och roliga hobbyprodukter för en mindre peng. Ni får en lugn stund tillsammans som säkert resulterar i många fina alster att sätta upp på väggen eller pryda en hylla. 

Fotograf: YohoPrashant

 

Upplevelsebadet på Arena Skövde - gå in 2 betala för 1
Ta med barnen på ett vattenfyllt äventyr på upplevelsebadet i Skövde. Kasta er ut i vildforsen, åk med ringarna ned för Magic Hole och häng med de mindre i drakpoolen. Ett besök varar i flera timmar och blir en minnesvärd utflykt för barnen som garanterat kommer vilja åka dit igen.