({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Katja Ragnstam

6 cykelturer att minnas – hitta dina favoriter här!

Det finns mycket att välja på, här får du tips på cykelturer som tar genom stad och land, över broar och bryggor och längs med havet. Där det är nära till fantastiska boenden och underbar mat på restauranger, caféer och bagerier.

 

Kustnära Tjörnrundan 36 km

Det här är en lättcyklad rutt där du hela tiden har havet och skogen nära till hands. Rutten blandar grus, asfalt och magisk natur och passar för alla cyklar och kanske vill ni avsluta dagen med en härlig middag i Skärhamn på Södra Hamnen 12.

Lär mer om Kustnära Tjörnrundan

 

Gravelbike på Tjörn, 67 km

Det här passar fint för motionären eller trivselcyklisten som vill upptäcka ännu mer av allt som Tjörn har att erbjuda. Ta dig fram längs bokskog, klippor, bryggor, så gott som bilfria grusvägar och enklare skogsstigar. Vill du avsluta din dag med en hotellnatt eller en natt i fina stugor och med god mat så finns det flera fina anläggningar att välja mellan i närheten av den här rundan.

Läs mer om Gravelbike på Tjörn

 

 Cykla i Stenungsund

En liten runda i Stenungsund som passar fint för hela familjen. Turen går främst längs med cykelvägar men även lite på mindre trafikerad landsväg. Har du ingen egen cykel så går det fint att hyra på Stenungsunds Turistinformation, Stenungsbaden eller hos Surfviken där du även kan bo över i fina rum och njuta av god mat.

Läs mer om Cykla i Stenungsund

 

 Landsvägscykling i Stenungsund, 59 km

Testa en härlig och böljande runda på lågtrafikerade vägar. Rundan går att starta var som helst längs slingan men ett förslag är centrala Stenungsund vid Stenungstorg. Leden tar dig från de centrala delarna längs med havet, inåt land mot urskogen och hela tiden erbjuds du en fantastisk natur och en några utmanade stigningar.

Läs mer om Landsvägscykling i Stenungsund

 

Trivselrunda på cykel i Kungälv, 12 km

En härlig och lättsam runda där du upptäcker de fina centrala delarna av Kungälv. Rundan tar dig både längs älven, till Bohus fästning och ut mot Trankärr. För att inte missa alla härliga matställen som finns att välja bland så rekommenderar vi att du använder kartan i turförslaget.

Läs mer om Trivselrunda i Kungälv

 

Landsvägscykling i Kungälv, 54 km

Kungälvsrundan med hav och skog passar för dig med landsvägscykel, gravel eller MTB. Du tar dig fram på nästintill bilfria vägar. Perfekt för dig som vill träna och samtidigt njuta av de fina omgivningarna. Vill du dessutom stanna över natten så bokar du en natt på Tofta Herrgård eller Nordiska Bed & Breakfast.

Läs mer om Landsvägscykling i Kungälv