({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Cykla i skärgården

Att upptäcka Göteborgs och Bohusläns skärgård från cykeln är fantastiskt. Här väntar en rik variation av storslagna vyer, pittoreska fiskesamhällen och charmiga småstäder. Cykla i skärgården samlar utvalda och sammankopplade cykelrutter där det är trevligt och säkert att ta sig fram på två hjul från Göteborg skärgård i söder till Strömstad och Kosteröarna i norr. Kombinera din cykling och ta dig mellan öar och fastland med båt!

Båtluffa i Bohuslän

Båtluffa med cykel genom Bohusläns vackra skärgård och få upplevelser du sent kommer att glömma. Tips på cykelvägar, fantastiska båtturer, boende och aktiviteter från Marstrand till Uddevalla hittar du här.

Biking the archipelago - Gothenburg & Bohuslän

Nu kan du uppleva friheten på cykel i Göteborgs & Bohusläns skärgård. Hälsosamt, miljövänligt och läckert. Se filmen på Youtube.

Tenson Tjörn Triathlon 11.3 - 25-26 augusti 2018

Sugen på att testa Triathlon? Har du gjort en svensk klassiker och är sugen på ett nytt inspirerande mål. Kanske Sveriges mest växande sport triathlon är något för dig? 1900 m simning, 90 km cykel och 21 km löpning.

Världens svettigaste konstrunda

På Tjörn älskar vi konst och kultur. Och vi älskar triathlon! Så för tionde året i rad kommer vi att mixa dessa två i slutet av augusti. Då kan du njuta av fantastisk konst på Skulptur i Pilane och Nordiska Akvarellmuseet blandat med tusentals atleter som simmar, cyklar och springer. Under resten av året är det fritt fram för dig att testa på att gå, springa eller cykla mellan Skärhamn och Pilane.