Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
19
okt

Carbe med gäster
Mimers Teater, Kungälv

Carbe med gäster är tillbaka i Kungälv!

I denna elfte upplaga av konsertserien bjuds det på en show fylld av musik, från visa och jazz till schlagers och rock'n'roll! Allt under ledning av David Carbe vid pianot tillsammans med sin eminenta kvartett.
Gästar höstens konsert gör Nanne Grönvall och Johan Frendberg!
 
Nanne Grönvall är en av Sveriges mest folkkära artister och kanske vår största kvinnliga entertainer.
 
Få är lika mångsidiga som Nanne med både musik, egna radioprogram, teaterroller, programledarjobb m.m., som hon hela tiden tar sig an i nya former. Nanne har haft stora hits både i Sverige och utomlands, solo och med grupper som One More Time och Sound of Music. Det har blivit 15 album och 45 singlar genom dessa år - ett flertal av dem har sålt både guld och platina. Som kompositör har hon varit med och skrivit låtar som Highland, Det Vackraste (Cecilia Vennersten), Avundsjuk och Håll Om Mig.
 
Förutom egna turnéer har Nanne åkt med stora artistturnéer som Rhapsody in Rock, Diggiloo och Den Stora Schlagerturnén.
 
Nanne har medverkat 10 gånger i Melodifestivalen, i Sverige och internationellt. 1996 vann hon överlägset tillsammans med One More Time med låten ”Den Vilda” och de kom 3:a i den internationella tävlingen, vilket är ett av de 10 bästa resultaten genom Melodifestivalens historia.
 
2019 är Nanne mer än högaktuell, dels i musikalen Annie där hon axlar rollen som den elaka miss Hannigan. Musikalen gick på Nöjesteatern i Malmö för att byta scen till Lorenbergsteatern i Göteborg i mars. Nanne var också textförfattare till Arvingarnas bidrag ”I Do” i Melodifestivalen. Vi ser mycket fram emot att ha med Nanne som gäst den 19 oktober!

Johan Frendberg är en mycket begåvad sångare och gitarrist. Han är aktiv i musikbranschen som artist och vokalist på konserter, event och inom föreningslivet. Johan kombinerar sin röst och sitt gitarrspel på ett mycket unikt och imponerande sätt och är en efterfrågad underhållare.

Johan var med i "Carbe med gäster" i mars 2018 och gjorde succé. Vi är väldigt glada över denna comeback!

David Carbe med band
David Carbe - piano
Johan Walter - gitarr
Simon Johansson - bas
Jacob Linde – trummor
Gabriella Josefsson - fiol
 
www.carbemusik.se

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Carbe Musik


Telefon: +46


Hemsida: carbemusik.se