Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Mathias Otterberg, Ulf Stjernbo, pressbilder

23
mar

Carbe med gäster
Kungälv, Mimers Teater

David Carbe gästas av Patrik Isaksson, Gert Lengstrand och Negar Zarassi.

Tionde upplagan av "Carbe med gäster" i Kungälv!

Detta firas med en extra stor uppsättning av gästartister! Under ledning av David Carbe vid pianot och hans kvartett kommer det att bjudas på en helt ny show fylld med musik - från ballader och musikal till schlagers och rock'n'roll!

Patrik Isaksson En av Sveriges mest folkkära artister! Med hits som "Du får göra som du vill" och "Hos dig är jag underbar", flera gånger medverkande i Melodifestivalen och Så ska det låta, turnéer runt om i Sverige och flertalet grammisutmärkelser. Vi ser mycket fram emot att ha med Patrik som gäst den 23 mars!

Gert Lengstrand Kungälvs rock'n'roll-kung! Gert Lengstrand var sångare i Streaplers från bildandet 1959 fram till 1966. Han har under hela sitt liv turnerat som soloartist och i olika konstellationer. Gert har en extra stor kärlek till rock'n'roll och artister som Elvis, Chuck Berry och Jerry Lee.

Han har även haft en framgångsrik karriär som låtskrivare och har skrivit texten till bl.a. "Eloise", "Tusen och en natt" och "Växeln hallå".

Negar Zarassi Negar Zarassi är en etablerad sångerska med en röst som få. Hennes sprudlande personlighet smittar av sig på publiken och hennes varma sätt skapar en innerlig stämning. Negar sjunger både svenska och internationella klassiker och bjuder på ett program med varierat innehåll, från Helen Sjöholms ”Gabriellas sång” till ”Habanera” ur Carmen.

David Carbe David Carbe är en pianist, entertainer och vokalist från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 25 år. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Janne Schaffer, Sofia Källgren och Sonja Aldén samt konceptet "Carbe med gäster" som gjort succé i många svenska städer.

David Carbe Kvartett David Carbe - piano Johan Walter - gitarr Simon Johansson - bas Jacob Linde - trummor

Första konserten är kl 16.00 och andra kl 19.15.

www.carbemusik.se

(Biljetter kan även köpas via Nortic, tel. 0455-61 97 00)

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Carbe Musik AB

Trollhättevägen 4, 442 34 Kungälv

Kungälv, Mimers Teater


Telefon:


Hemsida: carbemusik.se