({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
23
mar
-
25
mar

Earth Hour: Elektronikutmaningen
Stenungsund

Delta i Elektronikutmaningen, lämna in din elektronik och vinn fina priser!

Hallå Stenungsund! Nu utmanar vi alla kommuninvånare att mellan den 23-25 mars samla in så mycket småelektronik som möjligt! Kärl för insamlingen kommer att stå på Kulturhuset Fregatten och i Molekylverkstan och insamlingen är öppen kl 10-19.

Vi kan ta emot småelektronik som innehåller minnesmedia. Det innebär exempelvis mobiltelefoner, surfplattor, laptops, hårddiskar och USB-minnen. Elektronikutmaningen genomförs i samarbete med återvinningsföretaget Recipo, som garanterar en säker process där all information på enheterna raderas och där komponenter återvinns, så du behöver inte tveka när du lämnar in ditt avfall.

För varje inlämnad enhet får du en lott och kan vinna finfina, miljövänliga priser. Prisutdelning sker på Kulturhuset Fregatten under Earth Hour-evenemanget 25 mars i samband med föredraget ”Smart energianvändning och solenergi” av energiexpert Lars Andrén kl 15.00. Läs mer och förboka din plats här:

https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/earth-hour-smart-energianvandning-samt-elektronikutmaningen-89939/

Under året går Elektronikutmaningen vidare till flera andra kommuner. Vi är förstås nyfikna på om Stenungsund blir bäst på att samla in småelektronik under 2023!

Elektronikutmaningen genomförs i samverkan mellan Stenungsunds kommun, Studieförbundet Vuxenskolan, Molekylverkstan och Recipo

Kontaktinformation

Studieförbundet Vuxenskolan Väst, Stenungsunds kommun och Molekylverkstan

Fregatten 1, 444 30 Stenungsund, Sverige


Telefon: +46 103300938


E-post: petter.kauttmann@sv.se