Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Maria Johannessen

05
jul
-
07
jul

Träbåtsfestivalen
Skärhamn, Tjörn

En festival för hela familjen där 100 träbåtar samlas i hamnen i Skärhamn

Festivalen startar redan fredagen den 5 juli då närmare 100 träbåtar tar över hamnen i Skärhamn. En attraktion i sig är att strosa runt på bryggorna och beundra flaggspel och tilläggningar i full aktivitet. Restaurangtältet håller öppet under fredag-och lördagkväll med lokala band som underhåller.

Lördagen den 6 juli kl. 10.00 invigs Träbåtsfestivalen. Utöver de fantastiska träbåtarna som ligger förtöjda längs alla bryggor bjuds det under helgen på musikunderhållning, uppträdanden, hantverksgata och marknad med marina produkter, utställning av veteranbilar och prova på-aktiviteter för hela familjen. Festivalen avslutas med prisutdelning för årets vackraste träbåtar på söndag den 7 juli kl. 15.30.

När träbåtsfestivalen kommer till Skärhamn för trettonde året den 5-7 juli, blir det en lokal folkfest som lockar båtentusiaster, familjer, turister och bofasta. Med träbåtsnostalgi och hantverkskraft kring båtarna med dofter från förr. Med musik i den ljumma skymningen, aktiviteter, båtutställning och sjudande bryggliv. En festival mitt i västkustens hjärtplats.

Håll koll på www.trabat.se för mer information och program. Välkommen till Skärhamn 5-7 juli – med eller utan båt!

Kontaktinformation

Västkustens Träbåtsförening

Södra Hamnen, Skärhamn, Sverige

Skärhamn, Tjörn


Telefon:


E-post: Skicka E-post

Hemsida: trabat.se