Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Restaurang och hotell Salt och Sill på Klädesholmen

    Fotograf: Tony Meyer

Julpaket med det lilla extra

Njut av härlig julstämning, släpp alla måsten och sätt dig ner till dukat bord. Efter god julmat, gottebord och njutningsfull musik somnar du gott till utsikt över havet, slottsträdgård eller herrgårdsmiljö. Valet är ditt!

Gammaldags julstämning à la Tofta herrgård

Är du ute efter lugn och stillhet ska du besöka mysiga Tofta Herrgård som ligger nära havet mellan Marstrand och Kungälv. Bokar du ett "Julbordspaket" får du njuta av en julpyntad herrgård med gröna kvistar, gamla ljuskronor, levande ljus och ett välrenommerat julbord som står uppdukat i herrgårdsköket. En härlig adventupplevelse utlovas! Bor gott gör du i hotellannexen, Smedjan eller Mejeriet.

Tips! Kombinera ditt paket med ett besök på Julmarknaden i Magasinet, som anordnas lördagar och söndagar de tre första adventshelgerna.

Fotograf: sbt

Traditionellt julbord med underhållning och SPA

Nösund Havshotell på södra Orust bor du gott några meter från havet med utsikt över vågorna. Bokar du Nösunds "Julpaket" startar du eftermiddagen med SPA och skön avkoppling. Kvällen fortsätter sedan med ett traditionellt julbord och ett dignande dessert- och julgodisbord och avslutas med trevlig underhållning. Dagen efter njuter du av en riklig frukostbuffé.

stenungsbaden vinter

Julbord med underhållning på Stenungsbaden

Stenungsbaden ligger dryga halvtimmen från Göteborg och är en nästintill magisk plats. Här bor du havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet. Bokar du ett julpaket här kan du se fram emot ett julbord med bohuslänska delikatesser och klassiska favoriter, underhållning, övernattning i dubbelrum och en härlig frukostbuffé. Tips! Boka till spentré och ge kroppen lite välbehövlig återhämtning.

”Skaljulbord” på Lådfabriken

Lådfabriken i Edshultshall är ett unikt bed and breakfast präglat av kreativitet och design 30 meter från havet. Här kan du boka en exklusiv upplevelse med boende i personligt inredda rum, en härlig frukost och Lådfabrikens version av julbordet ”Skaljulbord”. Det färgstarka julbordet serveras för max 8 gäster och innehåller de bästa lokalt fiskade skaldjuren från Mollösund.

Julbordspaket på Salt & Sill

Salt & Sill på Tjörn bor du bokstavligen på havet då det är Sveriges första flytande hotell. Bokar du ett julpaket här kan du se fram emot en skärgårdskrog som byter skepnad. Då smyckas lokalerna och det dukas upp med ett härligt julbord. De bästa kombinationerna av sill och snaps, influenser från havet, kusten och landet samt klassiska bohuslänska anrättningar står på menyn. Mätt och glad somnar du sedan gott i dubbelrum och njuter av en härlig frukostbuffé dagen efter.

björholmen

Fotograf: Kristian Sahlberg

Julbordspaket på Björnholmens Hotell & Marina

På nordvästra Tjörn i ett välbevarat fiskeläge ligger Björnholmens hotell & marina. De inspireras av den omgivande bohuslänska skärgården och de delikatesser havet bjuder på. Deras julbord erbjuder skaldjur, spännande fiskrätter och bohuslänska smaksensationer. Bokar du ett julpaket med övernattning kan du förvänta dig övernatta i en genuin västkustmiljö med utsikt mot havet och bohusbergen. I paketet ingår del i dubbelrum, fisk & skaldjursjulbord, bastu, badtunna och frukost. 

Mellandagspaket på Salt & Sill

Ni checkar in i Salt & Sills mysiga dubbelrum från kl. 15.00. Bada och basta ombord på bastubåten eller koppla av framför brasan. Njut av en 3-rätters gourmetmiddag på kvällen, sov er skönhetssömn och när ni vaknar väntar en härlig frukost på Er.
Möjliga ankomstdagar: 27 och 28 december 2019.
Paketet inkluderar: Frukost, 3-rätters middag 1 kväll, Bad- och bastu
Boka här >>