({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Annika Andersson

LÅT MAGKÄNSLAN BESTÄMMA - TA MATVÄGEN GENOM BOHUSLÄN

Matvägen
Det här är restips för dig som gillar att laga och äta mat. Som tycker att mat ska smaka bra, vara vacker och göra gott. Helt enkelt vill ha lite koll på vad du och familjen stoppar i er. Ett noggrant urval småskaliga måltidsproducenter vars varma mathjärta slår lite extra snabbt för Bohuslän, väntar på vägen. Gemensam närmare för dem alla är att de har hållbara grundvärderingar när det gäller miljö, råvaror och måltider.


Äkta vara
Du som månar om miljö, god djur- och miljöomsorg, älskar mångfald, närhet och tydliga personliga avsändare, dvs. äkta vara som smakar bra, kan se fram mot en eller flera spännande utflykter med massor av natur- och kulturupplevelse och inte minst äkta välsmakande måltidsupplevelser.


Ät Bohuslän
Bohuslän är så ut på havet och in i landet underbart. Hyllningarna till det här landskapet, dess natur, kultur och - inte minst - kvalitetsråvaror och kök, får oss nästan att rodna. Men varför vara blygsam? Det är absolut lycka att bokstavligen frossa i denna unika skärgårdsmiljö och dess matiga rikedomar. Matvägen Bohuslän är ett rätt skönt sätt att upptäcka det stora blå och det skimrande gröna Bohuslän. Under resan kan du njuta av fisk, kött och grönt i olika former. Vi dyker bildlikt talat djupt i det salta västerhavet men följer även den gröna vägen i Bohusläns inland till de västsvenska skogarna, odlingslandskapen och trädgårdarna.


SÖDRA BOHUSLÄN TURISM för HELA HÄRLIGA BOHUSLÄN