Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Anders Jonsson

Bli medlem i turistbolaget!

Vi är navet i en värdefull gemenskap!

Som medlem i Södra Bohuslän Turism AB är du en viktig del i ett destinationsutvecklingsbolag för kommunerna Tjörn, Orust, Kungälv och Stenungsund. Tillsammans arbetar vi för en hållbar utveckling där kontinuitet och kvalitet bibehåller och stärker vår attraktionskraft. Vår övertygelse är att destinationen stärks när vi alla arbetar mot samma mål. Det blir vad vi kallar en värdefull gemenskap.

Vår del av Bohuslän är en av Europas mest attraktiva destinationer och allt fler besökare, inte minst internationella, väljer att söka sig hit. För att möta den positiva trenden kopplar vi samman utbudet till säljbara upplevelser. Vi marknadsför en levande destination med många värdefulla styrkor – något vi känner både stolthet och glädje inför.

Södra Bohuslän Turism AB arbetar med utgångspunkt från att du gör det du är bäst på medan vi hjälper dig att synas, utvecklas och bli starkare tillsammans med andra entreprenörer och företag

MARKNADSFÖRING ÄR CENTRALT I VÅR VERKSAMHET
www.sodrabohuslan.com kommunicerar vi året om, genom kampanjer, turförslag, paket, tips och topplistor. Här finns även den välbesökta evenemangskalendern.

Via våra sociala medier når vi också många på kort tid och med våra magasin och kartor kan vi inspirera och informera mer traditionellt både inför resan och på plats. Som medlem får du möjlighet att synas i alla våra kanaler.

STORT FOKUS PÅ NÄTVERKANDE, UTVECKLING OCH DIGITALISERING
Med vår erfarenhet av vad marknaden efterfrågar tillsammans med medlemsföretagens, tjänster, produkter och aktiviteter kan vi skapa nya, attraktiva reseanledningar. Här handlar det mycket
om att sammanföra olika företag och skapa nya, gynnsamma samarbeten. Det leder ofta till fler kunder hos dig och en ökad attraktionskraft för destinationen.

Som medlem är du alltid välkommen att kontakta oss med förslag eller funderingar.

I vår medlemsfolder "Tillsammans" kan du läsa mer om våra tjänster och dina förmåner som medlem.

Nu vill vi även ha med ditt företag, ditt engagemang säkrar Södra Bohusläns framtid.

Välkommen med en ansökan om medlemskap!

Våra medlemmar >>